Ekran başındaki izleyiciler kanallardaki sunucuların hayat hikayesini araştırıyor. Habertürk ekranların güzel sunularından Ceren Bektaş Atuk'un hayat hikayesiyle ilgili detaylar merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Ceren Bektaş Atuk kimdir, evli mi, aslen nereli? Ceren Bektaş Atuk kaç yaşında, boyu kaç? İşte merak edilen ayrıntılar..

CEREN BEKTAŞ ATUK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

7 Mart 1980 Ankara doğumlu Ceren Bektaş Atuk, Üniversitesi Ankara Üniversitesi Dil ve Tarif Coğrafya Fakültesi Paleoantropoji bölümü mezunu. 18 yaşında TRT ekranlarında staj yaparak karıyerine başlayan Atuk, asistanlık sonrası muhabirlik ve seslendirme görevlisi oldu.

TRT 1 ekranlarında Yaz Oyuncuları isimli çocuk programında sunuculuk yapan Atuk, Kanal B ekranlarında Hariciye kliniği isimli program hazırlayıp sundu.

Ceren Bektaş, 7 Ocak 2019 tarihinde iş adamı Gökçe Atuk ile evlendi.

 

 

Kariyeri
18 yaşındayken TV 8 kanalında staj yapmaya başlayarak asistanlık ve muhabirlik gibi görevler üstlendi. Daha sonra TRT 1 kanalında yayınlanan Yaz Oyunları isimli çocuk programı ile ekranlara geldi. Ardından 2004 yılında Kanal B kanalına geçiş yaparak Hariciye Kliniği isimli programın yanı sıra sabah haberlerini, öğle haberlerini, ana haber bültenini ve gece bültenini sundu. Bir dönem özel bir şirkette Halkla İlişkiler müdürlüğü yaptı. 2007 yılında

Ata Tv’ye transfer oldu. Burada Gün İzi isimli programın sunumunu üstlendi. Ata Tv’nin iflas etmesiyle beraber Halk Tv’de çalışmaya başladı ve Diplomaside Görünüm programını sundu. 2009 yılında Bugün Tv’ye geçiş yaparak Bugün Hafta Sonu ve Son Durak isimli programların sunumunda görev aldı. Yaklaşık 7 yıl boyunca Bugün Tv’de yer alarak çeşitli programları sunduktan sonra 2016 yılında Habertürk kanalına transfer oldu. Habertürk’te Gün Başlıyor programının ve ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlendi. Günümüzde kariyerini hala Habertürk kanalında sürdüren Atuk, hafta sonu saat

17.00- 21.00 arası yayınlanan Haftalık programı ile ekranlarda yer almaya devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi