ÖSYM, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu'nu yayınladı. Bakanlık tarafından alınacak personel alımlarını başvuru yapmak isteyen birçok kişi detayları araştrıyor. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Tercihler nasıl yapılır? Ayrıntılar haberde.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NE ZAMAN?

ÖSYM, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı için tercih sürecinin başladığını duyurdu.

ÖSYM'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu ifadelere yer verdi:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 21 - 26 Ekim 2021 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 26 Ekim 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir."

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu için detaylar burada....

Editör: Haber Merkezi