Türkgün | Çevre | Çöp kutusu yanına bırakılan valiz paniğe neden oldu

Çöp kutusu yanına bırakılan valiz paniğe neden oldu

Karabük’te bir çöp kutusu yanına bırakılan valiz paniğe yol açtı. Polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı ve yapılan incelemede valizin boş olduğu ortaya çıktı.

Karabük’te bir çöp kutusu yanına bırakılan valiz paniğe yol açtı. Polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı ve yapılan incelemede valizin boş olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA

Karabük’te çöp kutusunun yanına bırakılan valiz paniğe neden oldu.

Olay, Kemal Güneş Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezinin en işlek noktalarından biri olan caddede, bir kamu bankasının önündeki çöp kutusunun yanına bırakılan şüpheli valizi fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, trafiğe kapalı caddenin her iki yönünü yaya trafiğine kapatarak güvenlik şeridi çekti. Banka ve kuyumcuların yoğun olarak bulunduğu bölgede, valizin karşısında yer alan bir özel bankanın çalışanları dışarı çıkınca polis ekipleriyle aralarında kısa süreli tartışma yaşandı. Polis, çalışanlara kendi güvenliklerini tehlikeye atmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Bu sırada valizin çatal iğne ile kapatıldığını fark eden ekiplerin yaptığı incelemede, valizin boş olduğu belirlendi. Güvenlik şeridinin kaldırılmasının ardından rahat nefes alan vatandaşlar merakla valizi inceledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...