ARALIKSIZ 27 yıl milletvekilliği yapmış olan, Atatürk’e olan bağlılığı ve yakınlığı ile tanınan, gazeteci kökenli olmasıyla bilinen Faik Rıfkı Atay, ‘Babanız Atatürk’ adlı kitabının 57. Sayfasında şöyle bir diyaloğa yer veriyor. “CHP Genel Sekreteri Recep Peker CHP ile ilgili bir vesikayı Atatürk’e imzalatmaya getirdiğinde Atatürk vesikanın üzerine ‘PARTİM’ sözünü yazar. Peker çok şaşırır! Peker ‘Paşam niçin CHP yazmıyorsunuz?’ diye sorar. Atatürk’ünün cevabı şu olur: ‘Ne bileyim sonuna kadar CHP’nin benim partim olarak kalacağını?” Atatürk’teki ileri görüşlülüğe bakar mısınız? CHP, Atatürk’ten sonra yavaş yavaş onun kurduğu parti olmaktan uzaklaşmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu döneminde ise tamamen Atatürk ile bağlarını koparmıştır.

Mevcut CHP Türkiye Cumhuriyetini kuranlarla bağını tamamen kopardığı gibi, şu an Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyenlerin motive merkezi gibidir. Bu durumu çok netleşmiştir. CHP’nin denge durumu CHP=PKK haline gelmiştir. CHP kötülüklerin anası, şeytanın yoldaşı durumundadır. Kemal Kılıçdaroğlu nerde Atatürk düşmanı, nerde PKK, YPG, DHKP-C, FETÖ sevdalısı, nerde toplumun milli ve manevi değerleriyle alay eden, nerde ahlaksız, edepsiz, namussuz, dengesiz varsa CHP’ye doldurmuştur.

CHP bu manada çöp poşeti olmuştur. CHP bildiğiniz akıl ve ruh hastalarının karnaval düzenlediği bir parti haline gelmiştir. Son bir haftadır bu karnavalın öne çıkan isimleri Yaşar Okuyan ve Mehmet Alkan denen ruh hastaları olmuştur. Birisi MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Tez zamanda ölmeniz dileğiyle” diye mektup yazan, diğeri “Kasetin mi var?” diye soran ruh hastasıdır. Bu iki ismi Kemal Kılıçdaroğlu törenle rozet takarak CHP’ye almıştı. Mehmet Alkan denen ruh hastası, ŞEHİT Yüzbaşı Ali Alkan’ın kardeşidir. Kardeşinin cenazesinde yaptığı konuşma sonrası hakkında disiplin soruşturması açıldığında Türkiye’de ona net bir şekilde sahip çıkan tek lider MHP Lideri Devlet Bahçeli olmuştu.

Bir şehit kardeşi ve bir asker olmanın sıfatını, edebini, adabını, ahlakını taşıyamayan Mehmet Alkan FETÖ üyesi olmaktan Türk Ordusundan ihraç edildiği günden bugüne MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye hakaretler eden paylaşımlar yapmaktadır. Gizli tanıklar FETÖ’cü olduğuna yönelik ifadeler verseler de, savcı FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan 15 yıl hapis cezası istese de sonra delil yetersizliğinden beraat etmişti. Bu Mehmet Alkan’ın bir dengesizliğinin olduğu belli ki, “YPG terör örgütü değildir” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na rozet taktırarak, PKK’nın siyasi sözcüsü haline gelen CHP’ye törenle katılarak şehit kardeşine ihanet etti.

CHP son 4-5 yıldır sürekli PKK’nın çizgisinde, HDP’nin yanında bir politika uygulamaktadır. Geçmişte AKP’nin çözüm süreci varsa, son 4-5 yıldır bu misyonu CHP üstlenmiştir. Şimdi AKP hükümeti Cumhur ittifakının ruhuna uygun terörle mücadeleyi sürdürürken, CHP ne zaman terör örgütü PKK ve yaltakçısı HDP’ye dokunulursa feryat etmektedir. Mehmet Alkan’ın şehit kardeşine ihanet ederek CHP’ye katıldığı dönem de, CHP’nin PKK’ya en çok sarıldığı bu döneme denk gelmiştir. Dün çözüm sürecine sözde karşıydın, bugün niye CHP-PKK birlikteliğini kutsuyorsun? Biz dün AKP’nin çözüm sürecine nasıl karşı çıkıp, bugün terörle mücadelesini destekliyorsak, senin yapman gereken de bu değil miydi?

Kardeşinin katilleri Kandil’den CHP’ye destek istedi, bu dengesiz sustu. Kardeşinin katilerine yardım ve yataklık eden HDP ile üyesi olduğu CHP tek vücut oldu, bu ahlaksız sustu. CHP, terör örgütü PKK’ya hizmet eden gazete, televizyon, radyo kapatıldığında, milletvekili, belediye başkanı tutuklandığında, belediyelerine kayyum atandığında kendini adeta parçalarken bu yine sustu. Ama Türk devletini Habur, Dolmabahçe, Oslo kapılarındaki çözüm sürecinden alıp, son dört yılda 20 bin teröristin öldürüldüğü sürece getirilmesinde en büyük etkisi olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye hakaret edecek ve ölmesi için dua edecek kadar mikrop birisi çıktı.

CHP üyesi olup, CHP-PKK ilişkilerine susarak şehit kardeşine ettiğin ihanet yetmiyor mu Mehmet Alkan denen ruh hastası? Tek düşmanın “PKK ve PKK’ya destek veren kimse sonuna kadar mücadele edilsin” diyen ve bu konuda sonuç alan Lider Devlet Bahçeli mi? Şehit kardeşine yakışacak davranışların yoksa o mübarek şehidimizle bir bağının olmadığını artık Türk milletine açıkla!

KOCA POPOLU YAŞAR TANDOĞAN’DA ANIR ARTIK

Bir de yaklaşık on parti gezerek poposunu büyüten CHP’li Yaşar Okuyan var? Bu apayrı bir ahlaksız ve ruh hastası… Gezmediği parti ve ideoloji kalmadı. Ama değiştiremediği tek huyu MHP düşmanlığı… MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye CHP’nin ihanetlerine karşı çıktığı için “Kasetin mi var?” diye soru yöneltecek kadar akli dengesini yitirmiş… Bir ayağı çukurda ama bu kadar çukurlaşabiliyor. Bu adam Türkiye’de bakanlık yaptıysa Türkiye’de siyasetin kalitesini düşünün… CHP-PKK ilişkisini sorgulayınca birinin kaseti oluyorsa, CHP-PKK ilişkisine destek verince o kişinin neyi olur acaba? Bu soruyu kendine sorsa zaten nasıl bir çukura düştüğünü anlayacak. Amerika’da yaşayan firari iki rospi çocuğu FETÖ’cünün MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki sosyal medyada ürettiği iftiralarına sarılan Yaşar Okuyan o soruyu kendine sormalıdır. Yaşar Okuyan milliyetçi biri olarak bilinirken koca poposunu kime kaptırdı ki, son 4-5 yıldır PKK’nın çizgisine geçmiş ve sürekli PKK’ya sahip çıkan CHP’nin üyesi oldu?

Yaşar Okuyan milliyetçi biri olarak bilinirken koca poposunu kime kaptırdı ki, Taraf gazetesinde Türk Ordusuna her türlü kumpası kuran Ahmet Altan’ın ve diğer FETÖ’cü gazetecilerin serbest bırakılmasını isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinde karnaval üyesi oldu? Yaşar Okuyan milliyetçi biri olarak bilinirken koca poposunu kime kaptırdı ki, yerel seçimlerde açık ve net HDP’nin oyunu, Kandil’in desteğini alan Tunç Soyer ve Ekrem İmamoğlu gibilerine sahip çıkıyor. Yaşar Okuyan’a sırf bu üç örnek üzerinden öyle bir cevap verir ve soru sorardık ki, duyduğunda olduğu yere bayılır düşerdi. Ama biz onun gibi ahlaksız olmayacağız. MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Cumhur ittifakı ruhuna bağlı kaldığı için, iğrenç imalarda bulunuyorsan, sana iki sözünü hatırlatıp soru soralım koca poposunu CHP’ye kaptırmış Yaşar!

“Tayyip Erdoğan PKK ve FETÖ ile mücadele ediyor. AKP’yi oradan indirmek, 15 sene içerisinde Türkiye’ye yapılan tahribatın yargı önünde hesabını sormak benim görevim, muhalefetin görevi ama sen oradan Türkiye’yi boğmak için yeni bir plan hazırlıyorsan, ben sana Tayyip Erdoğan’ı yedirtmem” (Yaşar Okuyan -19 Eylül 2017) “Önümüzdeki günlerde buna Türkiye hazır olsun, Türkiye İran ve Irak ile anlaşacak, Kandil’i yerle bir edecek, Karayılan denilen köpek bilmem ne, oradaki insan cellatları, işkenceciler, katiller sürüsünün leşlerini yere serip bunları Türkiye’ye getirecek, olacak. O zaman Tayyip Erdoğan’ın oyu yüzde 60 olur ve Yaşar Okuyan da çıkar, Erdoğan’a oy verir. Veririm kardeşim.” (Yaşar Okuyan -14 Kasım 2017)

Eee koca poposunu CHP’ye kaptırmış Yaşar, konu Recep Tayyip Erdoğan’ın milli duruş gösterdiği konulara destek vermek ise, senin bu sözlerinden dolayı sana ne sormamız gerekiyor? Siyasi duruş olarak nerden tutarsan tut elinde kalır. Hal bu iken niçin bu kadar ahlaksız, edepsiz, çukur olmayı tercih ediyorsun? 3 Kasım 2002 seçimlerinde öve öve tekrar döndüğün ve aday olduğun MHP’ye, öve öve bitiremediğin MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye şimdi PKK’nın siyasi sözcüsü CHP’de iken nefret kusuyorsun. Senin eşin, çocuğun, akraban yok mu? Aile babası gibi davranmayı hiç mi düşünmüyorsun? Kendine bu kadar küfür ve hakaret ettirince onların yüzüne nasıl bakıyorsun?

Tercih senindir. “Ben CHP-PKK birlikteliğinden zevk alıyorum” diyorsan, koca popondan MHP’ye pislik sıçratma… Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün partisini PKK’nın siyasi karargâhı yaptığın yetmiyor gibi, bu ve benzeri ahlaksızlarla da CHP’yi ihanetin, ruh hastalarının karnaval partisi haline getirdin. Bu edepsiz ve ahlaksızlıkları sustur ki, bizi onların seviyesine düşürme… Bir de ahlaksız, ikiyüzlü bir medyamız var. Mehmet gibi, Yaşar gibi dengesizlerin davranışlarına tek laf etmeyip, bunlara haddini bildirenleri hedef gösteren… Ahlaksız medya ile ihanet şebekesi bu CHP birbirini bulmuş yürüyorlar… Ama hepsine de haddini bildirmeye devam edeceğiz.

Mail: [email protected]
Twitter: Yildiraycicek9
Instagram: yildiraycicek1944