CHP’de günden güne bir değişim, dönüşüm gerçekleşmektedir. Atatürk’ün Türkçü, milliyetçi-vatansever duygu ve düşüncelerle kurduğu CHP’yi Kemal Kılıçdaroğlu döneminde git gide PKK’cı, YPG’ci bir zihniyet ele geçirdi. Özellikle son dört yıldır bu değişim ve dönüşüm yoğunluğu yaşanmaktadır. Terör örgütü PKK’nın propaganda gücü HDP’den önce CHP olmuştur. CHP-HDP birlikteliği de zaten bu ilişkiden dolayı fazla sırıtmamaktadır.

          Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi ihanetin kucağına oturttuğu yetmiyormuş gibi bir de ahlaksızların toplanma merkezine dönüştürdü.

          Son yıllarda CHP içinde ahlaksız, ölçüsüz bir grup oluşmaya başladı. Bunlar sürekli MHP’yi, Ülkücüleri ve Lider Devlet Bahçeli’yi hedef alan konuşmalar yazıyor ve sosyal medya üzerinden yazı yazıyorlar. Tahrik, provokatörlük yaparak Ülkücü Hareketi sürekli taciz ediyorlar.

          Hakaret ediyorlar, küfür ediyorlar, namus üzerinden iftira atıyorlar. Bunun bedelini de sözlü yahut fiziki alınca da feryat figan edip ağlaşıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yol verdiği CHP’nin içindeki bu ahlaksız ekibin yaptıkları demokrasi içinde görülebilecek bir siyasi eleştiri değil, düpedüz “kan aksın” diye çabalayan bilinçli tahrik ve provokatörlüktür.

          Mesela son seçimlerde CHP’ye çalışan ve CHP’ye oy veren Sebahattin Önkibar isimli müptezel, mesela Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti toplantısında bizzat rozet taktığı Yaşar Okuyan isimli müptezel, mesela CHP’nin Gençlik Kollarında yönetici ve CHP'nin sosyal medya çalışmalarını yöneten isim olduğu söylenen Mücahit Avcı denen müptezel direkt MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin namusunu hedef alan ve hakkında alaycı paylaşımlar, konuşmalar yapan kişilerin başında geliyor.

Sürekli tahrik, sürekli provokatörlük yapıyorlar.

          CHP bunları sokakta Ülkücülerden dayak yiyene kadar kullanıyor. Bunların dayak yediği duyulur duyulmaz da CHP hemen demokrasi nutuklarıyla “Faşistler, çeteler saldırdı” diye propagandaya başlıyor.

          Geçen günlerde Mücahit Avcı’yı yolda gören Ülkücüler eşek sudan gelinceye kadar dövdüler. Elbette şiddeti tavsiye etmiyoruz ama “Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs…” diye MHP Lideri üzerinden yaptığı tahrik ve provokatörlük sebebiyle Mücahit Avcı yerlerde kafası üstü sürünerek görüntülendi. Bu Mücahit Avcı şimdi CHP’nin kahramanı oldu. Oysa aynı Mücahit Avcı 2016 yılında terör örgütü propagandası yapmaktan dolayı gözaltına alındığında CHP İstanbul İl Başkanlığı   "Beşiktaş'taki terör saldırıları sonrasında sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı açıklamalar nedeniyle bugün gözaltına alınan Mücahit Avcı'nın CHP ile kurumsal bir ilişkisi yoktur. Adı geçen şahsın 2014 Yerel Seçimleri'nde bazı belediye başkan adaylarına şahsi sosyal medya danışmanlığı görevinde bulunduğu belirlenmiştir. İnternet medyasına "CHP'nin sosyal medya danışmanı" şeklinde yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yapmıştı.

          Bu Mücahit Avcı’nın birçok CHP’li, PKK’lı, FETÖ’cü trolü sosyal medyada CHP politikalarını savunmak adına yönlendirdiği herkesin konuştuğu bir durumdur. CHP her ne kadar 2016 yılında “CHP ile kurumsal bir ilişkisi yoktur” açıklaması yapsa da Mücahit Avcı’yı sosyal medyada MHP üzerinde tahrik ve provokatörlük için kullanmaktadır. Haftalardır MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik başlattığı tahrik ve provokatörlük olayını MHP İstanbul İl yöneticilerini hedef alarak sürdürdü.

            Finalde de istediği oldu. Kafası üstünde yürüttüler onu… Hedefine ulaştı. Şimdi Mücahit Avcı’dan mutlusu yoktur.

Anlaşılan bu tahrik ve provokatörlük için CHP’den özel bir görev alıyor bu müptezel!

           CHP İstanbul İl Başkanlığı 2016 yılında “CHP ile kurumsal bir ilişkisi yoktur” dediği Mücahit Avcı’ya CHP’nin PKK kanadına yakın olan ve bölücülük propagandasından cezaevine uğurlanması beklenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Ülkücülere Kendini ”ülkücü” olarak tanımlayan sokak çeteleri tarafından darp edilen üyemiz Mücahit Avcı’yı ziyaret ettim.. Fikirsel mücadele yerine şiddeti tercih edenlerin hakettikleri cezayı almaları için sürecin takipçisi olacağız.” sözleriyle hakaret ederek sahip çıktı.

            Bak sen, domuz eti yemekten Taenia solium adı verilen domuz tenyası ve Trichinella spiralis isimli yuvarlak solucan türlerini vücuduna doldurduğundan şüphe duyulan Canan Kaftancıoğluna!

Ülkücüler “Sokak çeteleri” imiş…

           Terör örgütü PKK’nın kurucularından teröristbaşı Sakine Cansız öldürülünce ardından ağıtlar yakan, yine öldürülen MLKP'li terörist Hasan Ocak'a Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” şeklinde selam yollayan Canan’a bak sen!

Teröristlerin kucağına otur, sonra Ülkücüye sokak çetesi de…

           On binlerce masumu öldüren, askerimizi, polisimizi şehit eden teröristlerin gönüllü yandaşı ol ama bu vatan için mücadele eden Ülkücülere hakaret et…

            Silahı, bombayı, mayını, hapı, uyuşturucu ticaretini, dağa çıkardıklarına tecavüzü, haracı kendine temel ölçü olarak kabul eden terör örgütlerinin kemiğini yalayan CHP’liler, Ülkücülere demokrasi dersi verecek en son kişilerdir.

Zaten Mücahit Avcı denen müptezelle birbirinizi tam bulmuş, tencere kapak olmuşsunuz!

            CHP’nin PKK kanadı tarafından ele geçirilmiş partide Genel Başkanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu bu ahlaksız, iftiracı, ölçüsüz müptezeller kadrosunu MHP’nin kapısından ve Ülkücülerin önünden çek!

Yaptığınız bu kadar tahrik ve provokatörlük yeter!

Namuslarla oynayıp, iftira atıp, hakaretlerde bulunup Kurtların dişine kan değdirmeyin…

           CHP’nin PKK kanadına güvenip bunları yapıyorsanız, her gün leşlerinizin dağlardan toplandığını da görün.

           Hem tahrik edip, hem provokatörlük yapıp, sonra “Ülkücüler niçin sertleşiyor” demek herhalde sizin ahmaklığınıza has bir durum.

Ülkücüler her şeye rağmen dikkatli, sağduyulu ama… İte de it muamelesi yapmasını biliyor.