Türk siyasetinde siz hiç CHP’deki Özgür Özel, Engin Özkoç ve Engin Altay gibi başka itici tip gördünüz mü?

          CHP’ye bela okusan, başlarına gelmiş en büyük bela sanırım bu tiplerle temsil edilmek ve CHP’nin sözcülüğünü bunların yapıyor olmasıdır. O konuşma tarzları, üslupları, mimikleri, ses tonları, siyasi yorumları bu kadar mı itici olur, bu kadar mı irite eder adamı?

          Hele o Özgür Özel… Türk siyasetinde onun ayarında siyasete iğrençlik katan bir benzeri yoktur. Onu ekranda konuşurken görünce bizde direkt mide bulantısı etkisi yaratıyor. Bunun yüzünün derisi emin olun utanan, yüzü kızaran insan modelinden değil… Her konuda rezil oluyor ama böyle bir yüz derisi taşıdığı için utanması, yüzünün kızarması olmuyor.

          Ukala, haddini bilmez, zekâ düzeyi tartışmalı açıklamalarla CHP’yi temsil ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu tam kendine yakışan tiplerden kadrosunu oluşturmuş.

          Eczacı Özgür Özel, boş vakitlerinde her hapı vücudunda denedi de ondan mı bu hale geldi acaba?

          Bu Özgür Özel’in dil ve zekâ orantısı bir hayli bozulmuş, siyasetin Frankenstein’ı gibi ortada dolanıyor.

MHP ve Cumhur İttifakı’na yönelik açıklamalarına bakın bu özelliklerini çok net görürsünüz.

          Geçen gün CHP’nin Frankenstein’ı olarak kameraların önüne çıkarak nasıl bir rahatsız tip olduğunu MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye saldıran uslüpla yine göstermiştir.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP’nin Türk-İslam düşmanlıklarına, milli-manevi değerlere saldırılarına karşı en ağır tepkileri göstermektedir. Geçtiğimiz gün de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin rezaletine “Be hey utanmazlar, yarı çıplak semazen nedir? Bu soysuzluk nasıl gösterilmiştir? 7,5 asırlık Mevlevi kültürüne bu saygısızlık nasıl hazmedilecektir? Bu kepazeliği izleyen belediye başkanını geçtik de Kılıçdaroğlu hiç mi utanmamış, hiç mi vicdanı sızlamamıştır? CHP’li İzmir Belediyesi edepsizlik çukuruna devrilmiştir. Bir de çıkmışlar, yarı çıplak soytarıyı, Türkiye’yi 50’den fazla ülkede temsil etmiş bir modern dans sanatçısı ve koreograf olarak tanıtmışlar. Neymiş, modern bir dans gösteriymiş. Batsın sizin modernliğiniz!” şeklinde tepki göstermişti.

          Bu rezalet karşısında özür dilemesi gereken CHP’nin Frankenstein’ı, özür dilemek yerine MHP Liderine karşı “Bahçeli’nin semazen ile ilgili sorunu, kendisinin bir siyasi semazen olmasından kaynaklıdır.” şeklinde zekâ düzeyi oldukça düşük bir cevap vermiştir.

Tipitip Özgür Özel, CHP’nin İzmir’deki rezilliği yanında bu cevap ne alaka?

          AK Parti ile 15 Temmuz akşamı Cumhur İttifakı kuruldu diye bu ithamlarda bulunan CHP’nin Frankenstein’ı AKP ile koalisyon kurmak için yalvardıkları günleri unutuyor galiba?

          CHP’nin Frankenstein’ı Özgür Özel’in çizgi film kılıklı genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimleri sonrası neler diyordu?:

“AKP ile koalisyon kurulmazsa çok üzülürüm”,

          “AKP ile ön yargısız, kırmızı çizgisiz, 17-25 Aralık’ı dayatmadan, Türkiye için her türlü ödünü vermeye hazırız”

          “AKP ile ön yargısız bir şekilde görüşeceğiz; 17-25 Aralık konusunda rövanşist olmayacağız’’

          Peki dil ve zekâ orantısını kaybetmiş Özgür Özel sen AKP ile koalisyon kurulması noktasında 2015 yılında neler diyordun? :

          “Eğer yarın bu koalisyon kurulmayacak olursa, Sayın Genel Başkanımız, ‘Davutoğlu’ndan, bu koalisyonun niçin kurulamadığını, bize açıklamasını bekleyeceğiz’ dedi. Biz de onu duyacağız.”

          35 gün AKP’nin peşinde koalisyon kurmak için yalvararak koşturan CHP’nin, 15 Temmuz akşamı kurulmuş Cumhur İttifakı’nı yorumlaması pespayeliktir.

          “15 Temmuz tiyatrodur” diyenlere, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak kurmuş olanlara 15 Temmuz akşamı kurulmuş Cumhur İttifakı’nı anlatmak beyhude bir çabadır.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli dün PKK açılımına karşıydı, bugün son 6 yılda 18 bin 500 terörist öldürülmesini alkışlıyor. CHP’nin Frankenstein’ı Özgür Özel bu durum sizi çıldırtıyor değil mi?

          Ortağınız HDP’nin sırtını dayadığı PKK’dan, PYD’den, YPG’den Cumhur İttifakı dönemi leş okyanusu oluşması size çok büyük ruhsal darbe oluyor değil mi? Canınızdan can kopuyor hadi itiraf et?

          Tipitip Özgür, 2016 yılında “Adalardan, dağlardan talimat alan Demirtaş’ın; CHP üzerinden dedikodu siyaseti ile manşet olma çabası ortadadır!” dediğin terörist Demirtaş için şimdi tüm CHP kadrosu olarak özgürlük narası atmanızın temel sebebi siyasi dansözlük mü yoksa siyasi soysuzluk olarak mı değerlendirilmeli?

          “CHP’nin Allah belasını versin” diye bedduaya gerek yok, çünkü sizin gibileri o partiye zaten bela etmiş… Özgür Özel ihanet-döneklik CHP’de hangi boyutta iyi incele ve sonra gel sonuçları bize bildir tamam mı?

          Pervane CHP yavaş dön, bir parçanı Kandil’den, diğer parçanı Pensilvanya’dan toplayacaklar sonra…