BAŞKAN KAYNAK’TAN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Çiçekpınar Kasabasına bağlı Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu’nun Spor Branşlarında bölgeler arası Şampiyon olan Bayan Voleybol Takımı ve 2.olan Erkekler Futbol Takımı öğrencileri   MHP’li Belediye Başkanı Memiş Kaynak tarafından görülmemiş bir olaya daha şahit oldular. Öğrencilerle birlikte ödül ve aynı zamanda karne hediyesi olarak Antalya’ya rafting etkinliğine götüren Başkan Kaynak, ''‘Bütün öğrencilerimizin daha çok zafer ve başarıya ulaşması için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

 

 BAŞKANDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Şarkikaraağaç Çiçekpınar Kasabasında İlklere imza atan MHP’li Belediye Başkanı Memiş Kaynak çöplüğe dönen meralarını temizlemek için vatandaşlarıyla beraber kolları sıvadı. Başkan Kaynak açıklamasında ise; ’Tarımsal alanlarımızda temizlik yapmak için bize destek veren ve emek veren herkese Teşekkür Ederim’ dedi

 

BAŞKAN KAYNAK'LA VATANDAŞ EL ELE

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar Kasabasında, son zamanlarda tarımsal alanlarda sıkça görülen çekirge istilasına tanıklık etti. MHP’li Belediye Başkanı Memiş Kaynak önderliğinde belediye ekipleri, kasaba halkıyla birlikte el ele ilaçlama çalışmasına destek oldu.

  

 

 

Editör: Haber Merkezi