Karadeniz'in sevilen sanatçısı Cimilli İbo'nun yaşam mücadelesini kaybettiği iddia edildi. Haberler üzerine yapılan açıklamada sosyal medyada yayılan iddiaların asılsız olduğu ifade edildi. Çıkan haberler sonrası Cimilli İbo ile ilgili sağlık durumu merak konusu oldu. Peki Cimilli İbo kimdir, kaç yaşında, öldü mü? Cimilli İbo'ya ne oldu, nereli, hastalığı neydi?

CİMİLLİ İBO ÖLDÜ MÜ?

2020 yılının Eylül ayında yakalandığı koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan ve durumunun kötüleşmesinin ardından yoğun bakıma alınan Karadeniz müziğinin sevilen ismi İbrahim Özer'in iyileşme göstermesi sonrasında tedavisine evde devam edildi. 

Cimilli İbo

Yeniden rahatsızlanan 33 yaşındaki Sanatçı İbrahim Özer (Cimilli İbo) yoğun bakıma kaldırıldı. Böbrek yetmezliği ve kanında aşırı enfeksiyona rastlandı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.

Ünlü sanatçı için sevenleri de devreye girdi. Cimilli İbo için kan arayışı olduğu öğrenilirken, çok sayıda seveni kanın hızlı şekilde bulunması için sosyal medya hesaplarından çağrı yaptı 

ORGANLARINDA HASAR OLUŞMUŞTU

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanıp günlerce yoğun bakımda tedavi gören ünlü Karadeniz sanatçısının, o dönem organlarında hasar oluşmuş, özellikle böbreklerinin çok zarar gördüğü bildirilmişti.

Böbreklerinde görülen zarar ileri seviyeye atladı ve ünlü sanatçıya böbrek naklinin yapıldığı belirtildi. Durumu kritik olduğu öğrenilen sanatçının yoğun bakım tedavisi devam ediyor.

CİMİLLİ İBO KİMDİR? NERELİ?

Karadeniz müziğinin sevilen ismi İbrahim Özer, Cimilli İbo olarak tanınmaktadır. Cimilli İbo 12 Mayıs 1972 Trabzon doğumludur. Sibelim, Cayır Cayır Yanayi, Kakara Kikiri,Şakacı, Oyna, Cimilli İbo ve Fıkralar, Konser Coşkusu, Hasretim Hepinize, Benida/ Esma Hala, Sevdalı, Cimilli'nin Düzüne/ Ağla Yüreğim Ağla, Kemençe, Yalan Dünya Boş ve Sallama Çayı gibi albüm ve çalışmalara imzasını attı.

Editör: Haber Merkezi