Oğuzhan Koç, Eser Yenenler, Ersin Korkut, Büşra Pekin ve Şahin Irmak gibi isimlerin yer aldığı Çok Filim Hareketler Bunlar bugün televizyon izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı film, BKM Mutfak ekibinin çıktığı tatilde yaşanan komik olaylar anlayılıyor. Filmin nerede ve ne zaman çekildiği araştırılıyor.

ÇOK FİLİM HAREKETLER BUNLAR FİLMİ KONUSU

BKM Mutfak ekibi gerçek tatile çıkmak için plan yapar.. Herkesin tatilden beklentisi farklıyken Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanan BKM Mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki gerçekleştirmenin peşinde… BKM Mutfak’ın hayal gücüyle, sinemanın olanaklarının birleşiminden oluşan Çok Filim Hareketler Bunlar eğlenceli sahneleriyle izleyicileri güldürmeyi başarıyor.

çogüzelhareketler

ÇOK FİLİM HAREKETLER BUNLAR FİLMİ NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

2010 yılında vizyona giren Çok Filim Hareketler Bunlar'ın çekimleri 5 hafta sürdü.

Filmin çekimleri, Maslak, Orman Fakültesi lojmanları, Kenan Evren Lisesi, Çorlu Havaalanı, Moda, Bahçeköy, Antalya, Phaselis, Balat, Kariye, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü, Maslak ve Ata Platoları, Beykoz Fidanlığı ve BKM sahnesinde gerçekleştirldi. 

ÇOK FİLİM HAREKETLER BUNLAR FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Eser Yenenler

Ersin Korkut

Oğuzhan Koç

Büşra Pekin

Şahin Irmak

Murat Eken

Bülent Emrah Parlak

Zeynep Koçak

İbrahim Büyükak

Metin Yıldız

Metin Keçeci

Editör: Haber Merkezi