Çorum’da yaşayan engelli müzisyen Talha Ekinci (22), musıki alanındaki yeteneği ile dikkat çekiyor. 19 farklı enstrüman çalabilen otizmli genç, konservatuvar okumayı istiyor. Emekli Öğretmenler Ayla-Mithat Ekinci çiftinin oğlu Talha, olimpik yüzme branşında elde ettiği başarılarla da adından söz ettiriyor.

CUMHURBAŞKANI’NDAN KEMENÇE HEDİYESİ

Arkadaşlarıyla birlikte Dünya Engelliler Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olan Talha Ekinci, sunduğu müzik dinletisiyle alkış aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kemençe hediye ettiği Ekinci, sevincini ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştı.

 

BUHARAEVLER KIZ İHL’DEN ZİYARET

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, Talha Ekinci’yi evinde ziyaret etti. Okul Müdürü Aysun Tut, Müdür Yardımcısı Esma Çaviş ve Kulüp Danışman Öğretmeni Ulviye Tufan’ın da katıldığı ziyarette farklı enstrümanlarla mini bir konser sunan Ekinci, sergilediği yeteneği ile takdir topladı. Ziyarette konuşan Aysun Tut, “Emektar öğretmenlerimizden Mithat Ekinci’nin evladı olan Talha, son derece yetenekli bir genç. Kendisini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

BİR DÜNYA STARI

Talha Ekinci'nin bu maharetlerişyle dünya starı olması gerektiği ise sosyal medyada dolaşıyor...

 

Editör: Haber Merkezi