Dizi severler Çukur dizisi 126. yenii bölümde neler yaşanacak merak ediyor. Çukur dizisinde 126. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı ve heyecan doruğa ulaştı. Dizinin sevilen karakterlerinden Emmi ölüyor mu? sorusu akıllara geldi. Fragmanda vurulan Emmi diziye veda ediyor. 

ÇUKUR 126. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur yeni bölümde: Vartolu’nun son hamlesiyle silahları kaybeden Yamaç harekete geçecek. Amca’nın emriyle Emmi’nin peşine düşen maskelinin saldırısı nefesleri kesecek. Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca’yla yüzleşecek. Yamaç, Emmi’nin başına gelenlerden sonra Çukur’a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç’ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

Çukur yeni bölüm izle

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü BUGÜN akşam saat 20.00’de Show TV'de!

ÇUKUR 125. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek. Çukur'da karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

Çukur yeni bölüm izlew

ÇUKUR EMMİ ÖLDÜ MÜ? KADİR ÇERMİK AYRILDI MI?

Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden olan Kadir Çermik'in oynadığı Cihangir, nam-ı değer Emmi, malesef ölüyor. Dizinin finali yaklaşırken Emmi karakteri diziye veda ediyor. Emmi'nin vedası da tıpkı diğer karakterler gibi hüzünlü dakikalar yaşatacak. Çukur dizisi severler finale doğru her bölüm bir isme veda ediyor.

KADİR ÇERMİK KİMDİR?

Kadir Çermik 10 Eylül 1977, Van doğumlu Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Genellikle seslendirme yapmaktadır. 15. Altın Koza Film Festivali'nde Made in Europe filmindeki rolüyle, 17 oyuncu ile birlikte, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

ÇUKUR 126. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

FİNALE GİDEN ÇUKUR’DA YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

4 sezondur Show TV ekranlarını kasıp kavuran, geniş bir izleyici desteğiyle yoluna devam eden ve finale de çok yaklaşan Çukur dizisinde artık oyuncular yeni rotalarını çizmeye başladı.

Cumali karakterine hayat veren ve diziye sonradan katılan ama iz bırakan Necip Memili, şimdi yeni bir dizi ile gündemde. Başarılı performansı ile Çukur hayranlarını adeta mest eden oyuncu, geçen yaz da kızı Asya’yı kucağına alarak baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Ünlü oyuncu Çukur dizisi daha bitmeden yeni dizisini buldu bile… TV100’den Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV’nin yeni dizisinde Necip Memili de yerini alacak.

İlk olarak Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş ile anlaşma yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Ramo’nun güzeli Esra Bilgiç ile anlaşma tamamlandı. Uğur Güneş – Esra Bilgiç ikilisi de dizi hayranları arasında heyecan yarattı.

Kanunsuz Topraklar dizisine şimdi de yine bomba bir transfer yapıldı. Necip Memili, Faruk Teber’in yöneteceği dizinin yeni oyuncusu oldu.

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi