Çukur 62. bölüm fragmanı, yayınlandığı andan itibaren Çukur hayranları tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede feanomen bir dizi haline gelen Çukur, yine heyecanın ve gerilimin hiç bitmediği bir bölümle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 15 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümde, Timsah Cumali'yi rehin almıştı. Yayınlanan fragmanda Vartolu Cumali'yi kurtarmak için giderken, Cumali, Salih ve Medet’in bir kamyonun önünde bağlı olduğu görülüyor. İşte, Çukur 62. yeni bölüm fragmanı ve izleyemeyenler için Çukur son bölüm...

Çukur 62. bölüm 1. fragmanı açıklaması

Yamaç’a ulaşmak isteyen Timsah’ın, Cumali’yi rehin aldığı heyecan dolu tanıtımda abisinin yardımına gelen Vartolu Salih, Cumali’ye borcunu ödemek istiyor. Yamaç’la birlikte gitmek isteyen Damla, “Ben Sena değilim!” sözleriyle Yamaç’ın sabrını taşırıyor. Cumali, Salih ve Medet’in bir kamyonun önüne bağlandığı korku dolu dakikalar gerilimi yükseltirken, üçlünün nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor. 

Çukur 62. bölüm 1. fragmanı izlemek için buraya tıklayın.

Araba ile eve dönen Cumali, Timsah tarafından sıkıştırılıyor. Çukur’un çocukları Cumali’ye sorun olup olmadığını soruyor. Cumali, çocuklara eve gitmesini söylüyor ancak Timsah onları tutuyor. Timsah’a kendisini almasını söyleyen Cumali, çocuklardan birinin vurulduğunu görüyor. 

Çukur 62. bölüm 2. fragmanı izlemek için buraya tıklayın.

Çukur son bölümde neler oldu?

Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak. Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek. 

Çukur son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi