Çukur 64. bölüm fragmanı yayınlandığı günden bu yana milyonları aşan izlenme rakamlarına ulaştı. Show TV ekranlarında her hafta izleyicilerine birbirinden heyecanlı dakikalar yaşatan Çukur, açık ara en çok izlenen diziler arasında bulunuyor. Sadece televizyon ekranlarından değil dijital ortamda da takipçileri bulunan dizinin yeni bölümü 6 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanıyor. İnternet kullanıcıları ise, dizinin yeni bölümünün başlamasına kısa süre kala Çukur 64. bölüm full izle ve Çukur son bölüm izle Show TV araştırmalarını yoğunlaştırıyor. 29 Nisan Pazartesi yayınlanan son bölümde Akşın'ın ölümü herkesi gözyaşlarına boğarken yeni bölümde Celasun'un intikam için yanıp tutuştuğu görülüyor. Bununla birlikte dizinin sevilen karakteri Aliço'nun vurulma anı nefesleri kesiyor. İşte, merakları dindirecek ve izlemeye doyum olmaz sahneleriyle Çukur 64. bölüm...

Çukur 64. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Çukur 64. bölüm 1. fragmanı izlemek için buraya tıklayın

Yücel’in ölmediğini gören ve korkuyla Yamaç’ın yanına kaçmaya çalışan Aliço’nun çatıda asılı kaldığı sırada Yücel tarafından vurulduğu nefes kesen tanıtımda Azer Kurtuluş, Koçovalıların karşısına çıkıyor. Azer’in İdris’e, “Sen kendi evladını bu işten sıyırmak istiyorsan bunun tek bir yolu var. Öğreneceksiniz!” sözleri ise merak uyandırıyor.  

Çukur 64. bölüm 2. fragmanı izlemek için buraya tıklayın

Akşın’ın ölümüyle sarsılan ve intikam ateşiyle yanan Celasun’un büyük bir kavgaya giriştiği ve Yamaç’a sert çıkışıyla izleyenleri şaşırttığı heyecan dolu tanıtımda Sultan, bir kez daha Meliha’nın karşısına çıkıyor. Azer Kurtuluş, Çukur’a gelirken, ortaya dökülen paralar dikkat çekiyor. Nejat’ın, Uluç’un hain olduğunu söylediği tanıtım izleyenleri şoke ederken, bunu duyan Cumali’nin neler yapacağı merakla bekleniyor. 

Çukur son bölümde neler oldu?

Akşın’ın kaçırıldığı haberi, Çukur’a kor gibi düşecek. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın’ı bulmak için seferber olacak. Aliço, Yüzüklü’nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın’a adım adım yaklaşacak. Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur'da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girecek. İki tarafın yüzleşmesi, Koçovalıların karşısına yeni bir düşmanın çıkmasına neden olacak. Yüzüklü’nün Yücel olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçekle sarsılırken; Yamaç’la birlikte beklenmedik sürpriz bir isim Yücel’le karşı karşıya gelecek.

Çukur 63. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi