Çukur 65. bölüm, büyük çatışmaya sahne olan bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Fragmanı yayınlandığı günden bu yana milyonları aşan izlenme oranına ulaşan Çukur 65. bölüm, hayranlarına olayların ve gerilimin devamlı tırmandığı anlar sunmaya garanti veriyor. Geçen hafta Aliço'nun vurulması yürekleri ağızlara getirmiş, Yücel ile olan diyalog izleyiciyi ekranlara kilitlemişti. 13 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde ise, Aziz ve Yücel'İn bir araya gelmesi, çok büyük çatışmaların haberini veriyor. 65. bölümü yayınlandığı andan itibaren vanlı olarak izlemek isteyen internet kullanıcıları, haberimizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler...

Çukur 65. bölümde neler olacak?

Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş’un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soruyorlar. İdris tüm Koçovalı Kardeşleri eski zamanlardaki gibi birlikte mücadele etmeleri için sürpriz bir şekilde bir araya getirecek. Uluç’un hain olduğunun ortaya çıkması herkesi derinden etkilerken, Damla’yı ise büyük bir çıkmazın içine sürükleyecek ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep olacak. Bu sırada Azer’i ziyaret eden Yücel, Koçovalıları yok etmek içinyeni planlar yapacak. Timsah’la yolları kesişen Yücel şoke edici bir hamlede bulunacak ve Çukur’da gerilim yükselecek.

 Çukur 65. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 Çukur 65. bölüm 1. fragman

Çukur 65. bölüm 2. fragman

Çukur Son bölümde neler oldu?

Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri döndü Yücel’i elinden kaçırdı. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya geldi. Cumali’nin öğrendiği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükledi. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber oldu. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterdi.

Çukur 64. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi