Pazartesi akşamları Show TV’de yayınlanan e yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği fenomen dizi Çukur’un 74. bölüm fragmanı yeni bölümle ilgili ipuçları veriyor. Yavuz’un hazırladığı tuzağın içine düşen Yamaç ve Aliço yüreklerin ağızlara gelmesine neden oluyor. İşte, Çukur 3. sezon 7. bölüm fragmanı ve diğer ayrıntılar…

ÇUKUR 74. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur'un 74. Bölümünde; Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar verecek ve Koçovalıların evine sürpriz bir misafir getirecek. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca’yı kaçıran Azer ve Karaca’nın arasında yaşanacaklar heyecanla beklenecek. Yamaç’ın onu Çukur’dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca’nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak. Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço’dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz’un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak. Cumali ise Dağhan ve Murtaza’yla yüzleşecek. Murtaza’nın Yamaç ve Cumali’yle karşı karşıya geldiği anlar tansiyonu yükseltecek. 

Koçovalılar, herkesten güçlü olmak için çıktıkları yolda ilk adımlarını hep birlikte atacak ve geri dönülmez bir yola girecekler.

ÇUKUR 3. SEZON 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI

ÇUKUR 3. SEZON 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Çukur 3. sezonun 6. bölümünde (73. Bölüm); Yamaç’ın herkesten güçlü olma planını devreye sokmasıyla gerilim tırmanacak. Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, Murtaza’dan yardım isteyecek ve Koçovalıları en zayıf anlarında vurmayı planlayacak. Aileyi korumak için hazır olan Yamaç ve Cumali bir anlığına çaresiz kalınca yardımlarına beklenmedik biri koşacak. Koçovalıların cezaevinden çıkmak için oynadıkları oyun nefesleri kesecek.

Koçovalı kadınlar, hapishanedekilerin geri dönmesini heyecanla beklerken Vartolu’nun yapacağı hamle ev halkı arasında tansiyonu yükseltecek. Art arda yanlış yanlış adımlar atan Akın, Yamaç tarafından kovulunca Çukur’da bütün dengeler değişecek. Yamaç’ın Vartolu’yla yapacağı konuşma ikisini de bazı gerçeklerle yüzleştirecek.

Editör: Haber Merkezi