Çukur 95. bölümde, Yamaç’ın vurulması aileye felaketi yaşatırken, diğer yandan Karaca’nın kendi kaderini çizmek üzere aldığı karar aile içinde bir başka karışıklığa neden olmuştu. 21 Eylül akşamı yayınlanacak yeni bölümde ise Sultan Karaca’nın düğününde hiç beklenmedik bir şey yapıyor. İşte Çukur 4. sezon 3. bölümde neler oldu? sorusunun cevabı ve Çukur 96. yeni bölüm full izleme linki…

ÇUKUR 96. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahallesinden ve evinden ayrılan Yamaç Efsun’a sığınır. Onları bir arada gören Nehir hepsinin hayatlarını etkileyecek bir karar alırken Yamaç’ın onu bu yoldan döndürüp döndüremeyeceği merakla beklendi. Erdenetler cephesinde Arık ve Seren gizemli düşmanlarının peşindeyken Arık’ın hayatı aniden tehlikeye girdi. Cengiz ise sürpriz bir isimle işbirliği yaparak Yamaç’ı yanında durması için ikna etmeye bir adım daha yaklaştı. Karşılarındaki düşmanın büyüklüğünü hiç beklenmedik bir saldırıyla birlikte bir kez daha anlayan Çukur halkı ve Koçovalıların mahallelerini korumak için kenetlenme anları nefesleri kesti ve Yamaç’ın yokluğunda Çukur’da taşlar yerinden oynadı. Fakat Koçovalıları bekleyen tek sürpriz bu olmadı. Sevdiği adamla evlenmek üzere olan Karaca, aşkı ile ailesi arasında hayatının en zorlu kararını vermek zorunda kaldı.

ÇUKUR 96. YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur sokakları Yamaç’ın vurulma haberiyle çalkalanırken, Koçovalılar’ı bekleyen tek kötü haber bu olmayacak. Bütün aile önce Cumali’nin söylediği gerçeklerle bir kez daha sarsıldı. Yamaç’ın vurulmasını bir fırsat olarak değerlendiren Cengiz Erdenet Arık’la işlerine devam etti ancak bu kez yollarına hiç beklenmedik gizemli biri tarafından taş konuldu. Yamaç sürpriz bir isim tarafından kaçırılıp iyileştirilirken Cumali Çukur’da yeni bir devir ilan etti. Koçovalılar yeni haberlere alışmaya çalışırken Karaca kendi kaderini çizmeyi seçti ve Azer’le birlikte hayatlarını değiştirecek bir karar aldılar. Yamaç, mahallesinin artık onun mahallesi, evinin artık onun evi olmadığını far ettiğinde vereceği karar merak konusu oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi