Corona virüs salgını eğitimden, alışverişe pek çok alanda kısıtlamalara neden olurken, TV dizilerinde de aksamaya neden oldu. Sevilen dizi Çukur’un yapımcıları güvenlik nedeni ile dizinin çekimlerine ara verdiklerini duyurdu. Peki, Çukur yeni bölüm ne zaman? Ayrıntılar haberimizde…

ÇUKUR DİZİSİ NEDEN YOK?

Her hafta Pazartesi akşamı milyonlarca izleyiciyi Show TV ekranlarına kilitleyen Çukur dizisi 23 Mart Pazartesi akşamı ekranlarda olmayacak. Konu ile ilgili dizinin yapımcılarından geldi. Yapılan açıklamaya göre, dizinin çekimlerine corona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında bir süre ara verildi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstedik, Nejat İşler, Perihan Savaş, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez’in yer aldığı Çukur dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair kesin bir bilgi yok. Bir haftalık aradan sonra durum yeniden değerlendirilecek ve dizinin çekimlerine yeniden devam etme kararı yapılan değerlendirmeden sonra verilecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gazeteci Emir, Erdenet ailesi hakkında bulduğu tüm bilgileri Koçovalılarla paylaşıyor. Erdenet ailesinin kolay kolay yıkılamayacağını söyleyen Emir olayın ciddiyetini gösteriyor. Çukur’da yaşamaya başlayan Emir, mahallede gördüğü her şeyi kaydetmeye başlıyor. Arık Böke, babası Cengizhan’dan beklediği aramayı nihayet alıyor. Babasının talimatı üzerine Çağatay’ın yerine geçiyor.

ÜÇ DİZİ DAHA ARA VERDİ

12 sendika ve derneğin yeni tip Corona virüsü nedeniyle dizi ve film setlerine 2 hafta ara verilmesi talebine ilk yanıt Limon Yapım ve Karga Seven Yapım’dan geldi. Hekimoğlu, Savaşçı ve Bir Annenin Günahı dizilerinin çekimlerine ara verildi.

 

Editör: Haber Merkezi