Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur, efsane bir bölümle, sezon finali yapıyor. Son bölümlerde günden güne artan gerilim ve aksiyonun ardında, uzun süre unutulmayacak bir bölümle, sezon arasına giren Çukur'da neler olacağı hakkında ipucu almak isteyen hayranları, günler öncesinden fragmanları izlemişti. 27 Mayıs akşamı yayınlanacak son bölümü internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyen takipçileri ise, Çukur 67. final bölümü tek parça full izle Show TV aramalarını yoğunlaştırdı. Çukur 67. son bölümde, gelen yeni siyah zarf, Yamaç'ı delirtmeye yetiyor. Bununla birlikte, Koçovalıların üç düşmanı, Azer, Timsah ve Yücel bir araya gelerek, Koçovalıları bitirme planı yaparken, Yamaç, bu sefer onlardan bir adım önce giderek planlarını boşa çıkarıyor. Akın Koçovalı'nın hapishaneden tahliye olması ise, ailede büyük sevinç yaratıyor. İşte, Çukur, 67. son bölüm hakkında tüm merak edilenler...

Çukur 67. bölümde neler olacak?

Son zamanlarda ardı ardına kayıplar yaşayan Koçovalılar'ı, Akın Koçovalı'nın hapishaneden çıkması çok mutlu edecek. Fakat, Akın Koçovalı'nın gelmesiyle birlikte, pek çok çözülmesi gereken konu ortaya çıkacak. Yücel, Koçovalıları ortadan kaldırmak için Azer ve Timsah'la işbirliği yapmıştır ve amacına ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Ancak Yamaç, yaptığı zekice planla, Yücel'den bir adım ileri geçecek. Yeni siyah zarfın gelmesi ise, olayların nabzını hızlandıracak...

ÇUKUR SEZON FİNALİNİ ZİLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Çukur 67. bölüm 1. fragmanı izlemek için buraya tıklayın

Uzun süredir heyecanla beklenen Yücel-Yamaç yüzleşmesinin görüldüğü fragmanda öfkesini dindiremeyen Yamaç Yücel’den hesap soruyor. Yamaç, “Gittiğin yerde Baykal’a, Çeto’ya, Mahsun’a beni sor. Benim kim olduğumu çok iyi biliyorlar. Yamaç Koçovalı ben!” diyerek Yücel’in yanından ayrılır. 

Çukur 67. bölüm 2. fragmanı izlemek için buraya tıklayın

Gerilimin devamlı çoğaldığı fragmanda ortaya saçılan siyah zarflar ve Koçovalı kadınlarının başlarına dayanan silahlar yeni bir fırtınanın habercisi olurken, öfkesi gözlerinden okunan Akın Koçovalı’nın isyanı dikkat çekiyor. Yamaç’ın, “O Çukur’u İstanbul’da sanıyor ya, İstanbul’un Çukur’da olduğunu öğrenecek!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda nefesler tutuluyor. Koçovalıların, Azer ve adamlarına savaş açtığı heyecan dolu dakikalar gerilimi yükseltirken, neler olacağı merakla bekleniyor. 

Çukur son bölümde neler oldu?

Yamaç'a üçüncü bir siyah zarf daha gelmsiyle Yamaç çılgına döndü. Çukurdaki herkes Aliço'yu bulmak için seferber olup her yerde aradılar. Timsah ile ittifak kuran Yücel, planlarını adım adım hayata geçirmeye başladı. Celasun'un eskiden yaptığı bir yanlış nedeniyle, Celasun ve Meke Azer'le yüzleşmek zorunda kaldı. Her ikisinin de büyük bir tehlike atlattığı Çukur son bölümde, dizinin başından bu yana hapiste olan Akın Koçaovalı, tahliye olup Çukur'a geldi. Babasının ölümüyle derin acı yaşayan Damla yanında Cumali'yi buldu. Ve bir tercih yapmak zorunda kaldı. Önce Sena Sonra da Akşın'ın vefatından sonra, yeni bir kaybın daha yaşanması, Çukur'da tüm dengelerin bozulmasına ve her şeyin değişmesine neden oldu.

 

Editör: Haber Merkezi