Yılbaşı nedeniyle birçok dizi tatile girerken, Show TV’nin sevilen dizisi Çukur da bu hafta için yayınlanmayacak. Son bölümde Mahsun’la Yamaç’ın yüzleşmesi diziye damgasını vururken; Vartolu da peşinde olduğu şeyi elde etti. Peki Çukur’un 83. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

ÇUKUR’UN YENİ BÖLÜMÜ VE FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI?

En son 30 Aralık 2019 Pazartesi günü 82. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Çukur, yılbaşından dolayı kısa bir tatile girdi. Türkiye’de yayınlanan tüm diziler de yılbaşından dolayı 1 haftalığına izleyicinin karşısına çıkamamıştı. Çukur da bu haftalık yılbaşı tatilinden dolayı ekranlarda olmayacak.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çukur’un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusu ise net olmamakla birlikte 13 Ocak 2020 Pazartesi gününde izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

TÜM BÖLÜMLER VE FRAGMANLAR İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’un yayınlanan 82 ve son bölümünde Mahsun geri gelir ve Yamaç’la karşılaşır. Yamaç’ın onu affedip affetmeyeceği konusu merak edilir. Kendine gelen Cumali, karşı karşıya kalacağı tehlikede yine yanında Damla’yı buluyor. Almanya’daki macerasının sonuna gelen Vartolu ise peşinde olduğu şeyi eninde sonunda elde edecek.

Azer ve Karaca’nın kapışması ise izleyiciyi ekran karşısına kilitlerken, Azer’in eli kolu bağlıyken ipleri elinde bulunduran Efsun harekete geçer. Öte yandan Koçovalılar da Efsun’un bu hamlesine cesur bir adımla karşılık veriyor.

Çukur’dakilerin yardımıyla karşısına gelen herkesi dize getiren Yamaç, bu defa da kendini yepyeni bir dünyanın içerisinde bulacak.

DİZİNİN KONUSU

Çukur, İstanbul’un en belalı mahallelerindendir. Kontrolü Koçovalıların elinde bulunan Çukur’da uyuşturucuya asla izin verilmez. Fakat gözünü mahalleye diken ve bu yasağı delmeye hazırlanan bir grubun peydah olmasıyla bu düzen bir şekilde bozulmaya yüz tutar.

Koçavalılar tam pes ederken, kendisine bambaşka bir hayat kurmak için ailesini ve çok sevdiği mahallesini terk eden ailenin küçük ve gözü kara oğlu Yamaç, beklenmedik bir şekilde geri döner ve yeni bir dönem başlar. Burada Yamaç ve Sena’nın aşkı da dillere destan olacak şekildedir.

“Ölene kadar mutlu” olmak için bir araya gelen çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin tekrardan girmesi ile hiçbir şey bundan sonra hayalini kurdukları gibi olmaz. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verebilir mi?

Çukur 82. bölüm fragmanı

 

Editör: Haber Merkezi