Müslümanlar bir cuma gününe daha erişmenin mutluluğu içerisinde. Bu sevinci sevdikleri ve yakınlarıyla paylaşmak isteyenler en güzel dualı cuma mesajlarını ve sözlerini araştırıyorlar. Cuma gecesi ve cuma namazı öncesi eşe-dosta ve sevdiklerinize göndermek için en güzel resimli cuma mesajlarını haberimizde derledik. Ayrıca dualı cuma sözlerini de paylaşarak sevdiklerinizin duasını alabilirsiniz. 

HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI VE SÖZLERİ

Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludur.

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” (İnşirâh Sûresi, 5.)

"Sizin kendisinden kaçıp durduğunuz ölüm var ya, o mutlaka size ulaşacaktır. Sonra gaybı da, görünen âlemi de bilen Allah'a döndürüleceksiniz de, o size yapmakta olduklarınızı haber verecektir." (Cuma Suresi 8. Ayet)

cuma mesajları

Allah’ım! Duaların en hayırlısını, başarıların en üstünü, sevapların en mükemmelini ihsan buyur. Cumanız Mübarek Olsun.

Allah'ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)

cuma mesajları

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

RESİMLİ CUMA MESAJLARI EN GÜZEL ANLAMLI

Kalpler imanla, gönüller huzur ile dolsun, saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostluklar unutulsun. Cumanız kutlu olsun.

cuma mesajları

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

İslam gibi bir dinimiz, Hz. Muhammed (s.a.v) gibi bir peygamberimiz ve mübarek bir Cuma günümüz var. Allah(c.c) dostu, cennetlik kullardan olup dinimize şükredip iman edenlerden yap bizleri Yarabbi. Herkese Hayırlı Cumalar olsun.

cuma mesajları

Cuma gibi günümüz var, İslam gibi dinimiz var, Muhammet gibi sahibimiz var, Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Hayırlı Cumalar.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

cuma mesajları

"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır." (Cuma Suresi 9. Ayet)

"Allah’ım! Senden Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıran ameli yapmayı isterim…" (Tirmizî, "De’avât", 73)

cuma mesajları

Cuma’dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma’da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi’ne yaklaştıran… O vakte vâkıf olabilme duası ile

cuma mesajları

Editör: Haber Merkezi