BÜNYAMİN AVCI TÜRKGÜN’E KONUŞTU

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkgün Gazetesi’ne verdiği röportajda birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemiz Adana Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha’nın sorularını cevaplayan Avcı’nın açıklamaları şöyle:

Sayın Başkan, ülke gündemi çok önemli, buradan başlarsak, Adana’dan bakınca neler söylersiniz?

Çok rahat olduğumuz bir durum değil. İçeriden ihanet, dışarıdan husumet cephesi boş durmuyor. Ekonomide, eğitimde, tarımda pandeminin de etkisiyle oluşan şikâyetleri istismar eden muhalefet var. Her gün yeni bir fitne, yeni bir saldırıyla milli ve manevi hayatımıza dair tahribat peşindeler. Oysa tüm Dünyada pandemi nedeniyle ciddi sıkıntılar var ve Türkiye buna rağmen ekonomisini büyüten, ihracatını artıran nadir ülkelerden biri.

Yıkıcı muhalefet tanımı uygun mu?

Elbette uygun. Askerimizin, polisimizin, korucumuzun kanını döken katilleri, bunları azmettiren hainleri kutsayan, okyanus ötesinden emir ve talimatla çalışan çok kirli bir yapıdan söz ediyoruz. Sıradan olarak görülmemeli. Sayın Genel Başkanımızın muhteşem tespitiyle aslında bu yıkıcı muhalefet, Türkiye için milli güvenlik sorunu haline geldi.

Böylesine ağır bir sorun sadece MHP’lilerin sorunu mudur?

Önemli bir hususa değindiniz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ülke gündemine dair sürekli bilgilendirmeler ve uyarılar yapmaktadır. MHP’nin, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tüm hesabı milli beka üzerinedir. ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini siyasi irade olarak ortaya koyan ve tüm sahada uygulayan bir liderin, bir partinin mesajları sadece partililerimiz açısından değil 84 milyonun, hatta Türk-İslam âlemi için de çok ama çok anlamlı ve önemlidir. O yüzden partili partisiz tüm vatandaşlarımızın Bilge Liderimizi dinlemesi, takip etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Yerele dönersek, Adana’da iri ve diri bir teşkilat görüyoruz, maşallah gayet uyumlu çalışmalar yapıyorsunuz. Ne dersiniz?

Sizin de ifade ettiğiniz gibi Adana’da iri ve diri bir teşkilat olarak dimdik ayaktayız. Partimizin tüm teşkilatları, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz hepsi bir ve bütün içinde tam bir uyumla çalışmaktadır. Teşkilatlar ile mahalle temsilcilerimiz arasındaki irtibatın güncellenmesi ve güçlendirilmesi, aynı şekilde sandık kurulu temsilcilerimizle ilgili çalışmalarımız da devam ediyor.

Vatandaşlarla ilişkileriniz nasıl?

Hatırlanacağı üzere tüm sosyal dilimleri kapsayan komisyonlar oluşturduk. Hepsi gayet güzel çalışıyorlar. Daha pozitif yaklaştığımız aile, kadın ve engelli vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimiz başarılı şekilde sürüyor. Sadece partililerimizin değil aynı zamanda diğer vatandaşlarımızın güzel günlerinde de zor günlerinde de yanlarında olmaya, mutluluklarını ve varsa acılarını paylaşmaya mutlaka gayret ediyoruz. Kısaca MHP Adana’da vatandaşlar ile çok samimi ve yakın ilişki içinde.

Adana’da Cumhur İttifakı nasıl gidiyor?

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliklerinde milli feraset ve basiretin oluşturduğu Cumhur İttifakı; ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ hedefine emin adımlarla yürümektedir. Bizler, bu milli hedefin milli sorumluluğunu taşıyoruz. İttifakın Türkiye’de en uyumlu çalıştığı il Adana dersem yanlış olmaz. Başta yerel yönetimlerle ilgili olmak üzere gereken tüm alanlarda hep istişare halindeyiz.

Son söz olarak neler söylemek istersiniz?

Bölücü terör, kırk yıldır ülkemizi meşgul eden bir sorun iken bugün emperyalizmin kiralık katillerini artık inlerinde gruplar halinde yok ediyoruz. Terör belası mutlaka bitecek. Ekonomide, sosyal alanda, her alanda Türkiye yaşadığı her zorluğu yenecek güce sahiptir.

Mutlaka aşı olmalı, pandemi kurallarına uymalıyız. Fitne toplumlar için ateştir; itibar etmeyelim, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Bizler Adana’da hedefe kilitlendik. Kaybettiklerimizi kazanacağız. Cumhur İttifakı Adana’da zafere hazır! Saygıdeğer Hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi Yüce Allah’ın yardımı, vatandaşlarımızın desteğiyle mahcup etmeyeceğiz.

Editör: Haber Merkezi