2020 yılında ülkemizi hedef alan birçok kesimle mücadele edildiğini vurgulayan milletvekili Taytak;

“Ülkemiz 2020 yılında; başta Kovid-19 salgını, doğal afetler, ekonomik saldırılar olmak üzere, Suriye’den Libya’ya, Ege’den Doğu Akdeniz’e, Ortadoğu’dan Kafkaslara kadar ülkemizi hedef alan pek çok tehditle mücadele etmiştir.

Kovid-19 salgını ile ülke ekonomisinde lokomotif görevi gören pek çok sektör, ağır yara almış, ithalatın ve ihracatın durması ile ekonomide denge sarsılmıştır. 2020 yılı 151 vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremler, sel felaketleri, çığ düşmesi, PKK’nın yaktığı orman yangınları gibi pek çok afetin yaşandığı bir yıl olmuştur. Kurumlarımız yaraları sarmak için canla başla mücadele ederek, tüm birimlerini seferber etmiştir.

Devletimiz, bütün bu gelişmelerin yanında, sınır ötesi operasyonlar, terörle mücadele, iç ve dış güvenliğimizi korumak için üretilen yerli silahlarımız, insansız hava araçlarımız, sismik araştırma gemilerimiz ve donanmamız ile milli bekamızı güvence altına almak için çetin bir mücadele içerisindedir” dedi.

'Cumhur İttifakı ruhuyla milletimizin ve devletimizin yanındayız'

"Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Cumhur İttifakı ruhuyla terörle mücadelede, uluslararası meselelerde, iç ve dış güvenlik tehditlerine karşı dün olduğu gibi, bugünde ön şartsız milletinin ve devletin yanındadır” diyen Milletvekili Taytak, ”Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı ruhuyla terörle mücadelede, uluslararası meselelerde, iç ve dış güvenlik tehditlerine karşı dün olduğu gibi, bugünde ön şartsız milletinin ve devletin yanındadır. Olmaya da devam edecektir. Bu vesileyle bu vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi