İlk olarak Sarıaydın mahallesine giden cumhur ittifakı üyeleri, burada mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandılar. Daha sonra Mara, Kocaoluk, Çaltıbozkır, Keşlitürkmenli, İmamlı, Yenibahçe ve Sayağzı mahallelerini ziyaret eden ittifak üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve esnaflarla buluşarak sorun ve isteklerini dinlediler.


Ziyarette vatandaşlar ve muhtarlarla görüşen ve onlarla sohbet eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli konuşmasında, “Cumhur ittifakı olarak bugün sizleri dinlemek ve sizlerle bir araya gelebilmek için buradayız. Görevimiz size hizmet etmek, mahallelerinizde yaşanan sorun ve ihtiyaçları çözüme kavuşturmaktır. Ben de sizlerin bir evladınızım. Bugün de partimiz MHP’nin Mersin İl Başkanı olarak yani sizin bir çocuğunuz olarak cumhur ittifakı üyelerimizle birlikte sizleri ziyarete geldik. Tabi ki hayat devam ettikçe yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkar. Bu ihtiyaçları çözmek de her zaman olduğu gibi bizlerin görevidir. Sizlere hizmet eden kurumların başında da belediyelerimiz gelmektedir. Bu nedenle Silifke Belediyemiz 88 mahallemize eşit hizmet götürmektedir. Yolların asfaltlanması, yeni yolların açılması, zamanla bozulan yolların tamiri ve bakımı, temizlik hizmetleri, imar hizmetlerinin yanı sıra her türlü hizmette belediyemiz sizlerin hizmetindedir. Kapısını 24 saat çalabileceğiniz bir kardeşimiz olan değerli belediye başkanımız Sadık Altunok sizin hizmetkarınız, sizlere ve Silifke’mize hizmet etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu hizmetlerin sizlere ulaşmasında büyük emeği geçen başta Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a belediye meclis üyelerimize, belediye personelimize ve diğer kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sağlıklı bir şekilde yürüttüğü cumhur ittifakımızı Allah izni ve siz değerli hemşehrilerimizin de desteği ile Mersin’imizde ve tüm ilçelerimizle başarılı bir şekilde yarınlara taşımaya kararlı ve azimliyiz. Tüm ilçelerimizde de uyumlu bir şekilde devam eden cumhur ittifakımız aynı başarı ve azimle ilçemiz Silifke’de de devam etmektedir. 2023 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi adayımız yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu konuda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Her zaman birlik ve beraberlikten yana olan siz değerli halkımızla yine bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bizlere gösterdiğiniz sıcak sevgi ve misafirperverliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” diyerek vatandaşlar, muhtarlar ve esnaflarla görüşerek cumhur ittifakı olarak her zaman halkın yanında olduklarını da hatırlattı.


Mersin Milletvekili Baki Şimşek’te konuşmasında, “Sevgili Silifkeli hemşehrilerim, fırsat buldukça sizleri ziyaret etmeye ve sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Şükürler olsun ki cumhur ittifakı olarak bugün de yine sizlerle siz değerli Silifkeli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sevgili hemşehrilerim, Büyük Türk Milletimiz her zaman olduğu gibi bugünde yine partimiz MHP’ye ve liderimiz Devlet Bahçeli’ye güvenmektedir. Her zaman sizlerin aranızda alnımız açık başımız dik geziyoruz. Liderlerimizin kurduğu bu cumhur ittifakı bir hükümet ortaklığı değildir. Bu Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için kurulmuş, özellikle dış politika, güvenlik, ekonomi alanında Türkiye’yi sıkıntıya sokacak konularda kurulmuş bir ittifaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bu ittifaktan hiçbir şey almıyor. Kurulduğu günden bu yana ne bir bakanlık aldı ne de her hangi bir yerde genel müdürlük istediğimiz var. Bizim isteğimiz bu ülkenin insanları rahat yaşasın. Mutlu olsun” diyerek Silifke’ye ve Silifkelilere belediye hizmetlerinin ulaşmasına öncülük eden cumhur ittifakı üyelerine ve Belediye Başkanı Sadık Altunok’a da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’ta konuşmasında, Silifke’ye ve Silifkelilere hizmetleri cumhur ittifakı aracılığı ile ulaştırmanın gururu ve sevinci içerisinde olduklarını hatırlatarak, ilçede bulunan tüm kurumların yanı sıra ilçe belediyesi olarak ta tüm mahallelere ve vatandaşlara hizmette geri durmadıklarının altını çizdi.


Göreve geldiği günden bu yana yıllarca yapılmayan hizmetleri ve projeleri hayata geçirerek vatandaşların ve muhtarların gönlünde yer edinen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Belediye olarak 88 mahallemize eşit hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaz aylarında artan kent nüfusunun yanı sıra yayla mahallelerimizde de önemli bir nüfus artışı yaşıyoruz. Aynı anda 88 mahalleye yetişebilmemiz mümkün olmuyor. Bazı zamanlar aksaklıklar yaşayabiliyoruz, ama bunlar geçici bir sebeptir. Biz yıllardır ilçemize ve halkımıza verilemeyen modern, sağlıklı ve kalıcı hizmetlerle ilgili projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediyemizin de imkanları ortada. Adaletli bir şekilde her mahallemize hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Cumhur ittifakı bir belediye olarak gücümüzü ve desteğimizi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da siz değerli hemşehrilerimizden almaya devam edeceğiz” diyerek yayla mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, muhtarlar ve esnaflarla kucaklaştı.


Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti Silifke İlçe Teşkilatları tarafından ortaklaşa düzenlenen yayla mahalleleri gezisine Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanvekili Kubilay Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri katıldılar.

Editör: Haber Merkezi