Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam TRT ortak yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü Zonguldak'ta yeni müjdeyi açıklayacağını belirtti. Vatandaşlar müjdenin ne olabileceğini araştırmaya başladı. Peki, Cumhurbaşkanı cuma günü ne açıklayacak? Cuma günü müjde ne olabilir?

CUMHURBAŞKANI CUMA GÜNÜ NE AÇIKLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız. " dedi.

Müjde ile ilgili detaylar ise verilmedi. Yeni müjde açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMALARI

MASKESİZ GÜNLER: Sosyal mesafe korunması halinde maskeden kurtulmak mümkün olur. Bakanımız bununla ilgili açıklamayı yapacak.

3 AŞIMI OLDUM: Ben 3 aşımı oldum, bir de antikor yükseldi mi, yükselmedi mi bununla ilgili adımı attım. Hamdolsun 2160'ı yakaladım.

CLEVELAND'I GEÇTİK: Koronavirüs salgınında Şehir Hastaneleri önemli rol oynadı. ABD'de en büyük hastane Cleveland'dadır. Bize yakışan nedir onu da geçmektir. Onu da geçtik. Buraları gezdikten sonra "biz geri kalmışız" diyorlar.

BIDEN GÖRÜŞMESİ: NATO Zirvesinde bir araya geleceğiz. Ön hazırlıklarımızı yaptık, yapıyoruz. Görüşmede Türkiye-ABD ilişkileri niçin böyle bir gerilim safhasında, bunu soracağız.

SOYKIRIM İDDİALARI: Sözde Ermeni soykırım iddialarından artık bıktık. Bütün işin bitti de Ermenilerin avukatlığına sen mi soyunuyorsun? Senden önce ABD'yi yönetenler bu işi senin kadar bilmiyor muydu? Türkiye bir kasaba devleti değildir, kimse köşeye sıkıştıramaz.

TERÖRİSTLERİN YANINDALAR: Bizim müttefi kimiz ama maalesef teröristlerin yanında yer alıyorlar. Trump göreve geldiğinde, binlerce TIR Kuzey Suriye sınırına geldi. Bütün bu silah, mühimmatları bu teröristler kullanıyor. Pentagon 850 milyon dolar bütçesinde YPG'ye ayrılan para. Şimdi Biden döneminde de bu terör örgütüne destekler devam ediyor.

S-400'LER: Türkiye'nin içinde olduğu NATO güçlüdür. Biz eğer S-400'ü aldıysak durup dururken almadık. Buna ihtiyacımız olduğu için aldık. Bu sonra gündemden yavaş yavaş düştü.

Editör: Haber Merkezi