Cüneyt Arkın'ın son zamanlarda hiç bir medya görüntülenmemesi, Cüneyt Arkın Öldü mü? sorularına neden oldu. Şu günlerde hayranlarını Cüneyt Arkın'ın öldü mü ve Cüneyt Arkın'ın sağlık durumu nedir araştırması yapıyor. Cüneyt Arkın'ın geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayınlanan "Hakan Muhafız" isimli dizide oynayacağı konuşulmuş, ancak usta oyuncu dizide sadece konuk oyuncu olarak yer almıştı. Bu durum ise, Cüneyt Arkın'ın sağlık sorunlarından dolayı böyle bir karar verdiği dedikodularına neden olmuştu. Cüneyt Arkın öldü mü? sorularının artması üzerine, Arkın'ın eşi Betül Arkın, Cüneyt Arkın'ın sağlık durumunu açıkladı. Peki, Cüneyt Arkın öldü mü? İşte, Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuyla ilgili eşinden gelen açıklama...

Cüneyt Arkın öldü mü?

Son günlerde özellikle sosyal medyada ve çeşitli medya kanallarında Cüneyt Arkın'ın vefat ettiği haberleri yayılmaya başladı. Bu haberlerin üzerine Cüneyt Arkın'ın hayranları her yerde Cüneyt Arkın öldü mü? sorusuna yanıt arıyor. Sevilen oyuncu Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın, bu yalan haber üzerine çok üzüldüklerini ve şaşırdıklarını belirterek, iddiaları yalanladı. Geçtiğimiz günlerde Arkın'ın bir organizasyona katıldığını ve sağlık durumunun da iyi olduğunu söyleyen Cüneyt Arkın'ın eşi, sevenlerinin böyle haberlere itibar etmemesini istediğini söyledi.

Cüneyt Arkın kimdir?

Gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatur olan Cüneyt Arkın, 8 Eylül 1937'de Eskişehir'in Karaçay köyünde hayata gözlerini açtı. Babası Kurtuluş Savaşı'nda cenk eden ve ismi de Hacı Yakup Cüreklibatur olan Arkın, aslen Nogay Türkleri'ndendir. Eskişehir Atatürk Lisesi'nde öğrenim gören Arkın, 1961 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Memleketi Eskişehir'de, yedek subay olarak askerliğini yaparken, Göksel Arsoy'un başrol oynadığı Şafak Bekçileri (1963) filminin çekimleri sırasında yönetmen Halit Refiğ'in dikkatini çekti. Askerliğini bitirdikten sonra Adana ve civarında doktorluk yaptı. 1963 yılında Artist dergisinin yarışmasında birinci oldu. Bir süre iş arayan Arkın, 1963'te Halit Refiğ'in teklifiyle sinema oyunculuğuna başladı ve 2 yıl içinde 30 kadar film çevirdi.

 

Editör: Haber Merkezi