Boğaziçi’nde sapık LGBT’lilerin iğrenç bir eylem gerçekleştiriyor…

Kâbe’nin resmi yere seriliyor…

Kıyamet koptu elbette…

Rektör bahanesiyle “Çav Bella” ve “katil polis” sloganları eşliğinde DHKP-C, MLKP ve LGBT’lilerin çıkardığı Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olaylara destek vermişti Bay Serok Ahmet, oradaki meselenin başka olduğunu çözememiş, “Gençler Boğaziçi’ni özgürleştirecek” demişti!

Orada denedikleri her provokasyonu başaramayıp işi dinî değerlerimize saldırıya kadar götürünce güya Serok Ahmet olayı kınamış:

“Kıblemiz, mukaddesimiz Kabe-i Muazzama’nın bir provakasyona alet edilmesi kabul edilemez, bu saygısızlığı ve çirkinliği şiddetle kınıyorum. İnançlarımıza, kutsal değerlerimize yapılan hakaretler ve saldırılar karşısında herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.” 

Tabii sosyal medyadan bu ikiyüzlülüğe tepki yağdı…

*

Bu adam, Bahçeli üzerinden nemalanmanın derdinde…

“Süleymanşah’ı ordan oraya taşıyan” Serok Ahmet Bey, MHP’yi Uygur Türklerine ilgisizlikle suçlayacak kadar zıvanadan çıktı…

Ona şunu soruyoruz: “Dışişleri Bakanıydın, Başbakandın, zırt Avrupa’da, zırt ABD’deydin. Bir kere Doğu Türkistan’a, Uygur Türklerini ziyarete gittin mi?”

Devlet Bey oraları ilk ziyaret eden devlet adamıydı…

Mucidi olduğu “stratejik derinlik”te, terörü nasıl hoplattığını, 7 Haziran sonrası günlerce CHP ile görüşmelerde işi nasıl savsakladığını, MHP’ye gelip neler zırvaladığını unutmuş ağam…

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin “Bize geldiğinde söylediklerini açıklamış olsaydık insan içine çıkacak hali kalmazdı” sözlerine karşılık güya o görüşmenin detaylarını anlatıyor:

“Bahçeli, Erdoğan’a o görüşmede hakaret ederken onu durduran, ‘Ben burada Cumhurbaşkanının hukukunu zedeletmem’ diyen de bendim. Hiçbir şekilde, hiçbir dönemde halkıma da halkımın vicdanında da yalan söylemedim, söylemem de.”

Sonra dönüyor Erdoğan’a;Sayın Erdoğan çıksın o günlerde Bahçeli hakkında ne dediklerini söylesin bakalım” çağrısında bulunuyor…

*

Komik olan ne biliyor musunuz?

“Biz Hoca Ahmet Yesevi’nin ahlakıyla ahlaklandık” diyebilme ikiyüzlülüğü!

Ahmet Yesevi ahlâkıyla ahlâklanmış bir parti başkanı Boğaziçi’nde LGBT’l, DHKP-C’li ne kadar soysuz varsa destekte!

Arkasından “Başbakan olduğu dönemde memleketin her köşesine giderken, Bahçeli’nin evinde kahvesini içtiğini” söylüyor.

Akıl tutulmasında ve bir telaşın içinde adam: Bahçeli bugün MHP liderliğini Erdoğan'a borçlu. Erdoğan'da Bahçeli'ye. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yetkilerinde birbirlerine bağlılar şu an da.”

Çünkü senin alevlendirdiğin terör söz konusu, çünkü devletin bekası söz konusu…

Koltuğu elinden alınınca egosunun kölesi olma yolunu seçmedi Devlet Bey…

Şunu iyi bil, MHP ve Türkmen Beyi, sadece Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in basiretiyle ayaktadır…

Yahu sen delegenin oyuyla genel başkan seçilmiş adamdın, niye delikanlı gibi direnip demokratik bir duruş sergileyemedin mübarek?

Yahu sen, koltuk için Ahmet Yesevi ahlâkını bir yana itip HDPKK için, terörist Selo için çırpınan bir nefsin kölesisin!

*

Koskoca profesörsün sözde… Stratejik çukur ustası… Tarih bilincin, olayları sentezin dahi yok…

Bahçeli’yi kastedip demişsin ki: Rahmetli Ecevit'e de aynısını yapmıştı. Bugün Cumhur ittifakında benim gördüğüm derin bir fay hattı var. Bu fay hattının Türkiye’yi ne zaman seçime götüreceğini bilemeyiz. Şu an bu fay hattı açılıyor.”

Öngörüsüz, basiretsiz, sadakatsiz, vefasız bir gölgesi boyunu aşmış siyasetçi nümunesi!

Egosu şişkin, geçmişini inkâr eden, AKP’den kopup “zillet”e sığınan bir zavallılık!

De git işine Bay Serok Ahmet! Sana buralardan ekmek çıkmaz…

Türkmen Beyi ne dedi: “Seçim Haziran-2023’te” ağam, 2023’te!