Yavuz Müftüoğlu / TÜRKGÜN

Opel’in amiral gemisi Insignia, D segmentinde liderliğe göz dikti:

OPEL Türkiye, düzenlediği online basın toplantısıyla yeni Insignia’nın tanıtımını gerçekleştirdi. Türkiye’de 2009 yılından bugüne 42 bin adet satışa ulaşan Opel Insignia, tasarımdan teknolojisine, güvenliğinden konforuna yenilenen haliyle D sınıfında dengeleri değiştirmek niyetinde. Insignia, satışlarının büyük bir bölümünü İstanbul, Ankara, İzmir ile Bursa, Kocaeli ve Antalya’da gerçekleştiriyor.

Yine bu şehirlerde yoğun talebin olacağını düşünen Opel, yıl sonuna kadar 800, 2021 yılında ise 5 bin adet Insignia satışına ulaşma hedefiyle pazarlama stratejisi belirledi.

Yeni Opel Insignia D sınıfı araçlar arasında bir ilke imza atarak yeni IntelliLux LED piksel farlarla donatıldı. Insignia’da bulunan, sektörün en iyi değeri olan far başına 84 LED hücresi ve toplam 168 LED hücresi ışık demetinin büyük bir hızla ve optimum verimlilikle ayarlanmasını sağlıyor. Böylece, karşıdan gelen veya önde giden otomobilleri çok daha kesin bir şekilde ışık demeti dışında bırakarak sürücüsünün gözünü kamaştırmıyor. Aracın farlarından çıkan ışığın menzili ve yönü sürüş koşullarına ve ortama göre değişiyor.

Sınıfının en iyi yakıt verimliliğine sahip otomobili olarak öne çıkan yeni Insignia, 1.5 litre 122 beygirlik turbo dizel motorunun yanı sıra silindir kapatma özelliğine sahip yeni nesil 2.0 turbo 230 beygirlik benzinli motoruyla yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltıyor. 8 veya 9 ileri otomatik şanzımanlara sahip Insignia, adaptif 4x4 sistemiyle dar virajlarda daha dengeli ve sağlam bir sürüş sağlıyor. Hassas direksiyon tepkimesine sahip Insignia’da en dar virajlarda olası sürprizler yaşamazsınız.

Opel Insignia’nın fiyatı ise şöyle: Edition 490 bin 900 TL -Elegance 531 bin 400 TL -Ultimate 562 bin 900 TL -Exclusive 573 bin 900 TL -GSi 999 bin 400 TL.

GİRGİN: İDDİAMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ

Alpagut Girgin

 

OPEL Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, “Opel olarak D segmentindeki iddiamızı güçlendiriyoruz. Kusursuz Alman yorumuyla, sürüş keyfini zirveye çıkaran, heyecan verici, birçok gelişmiş Alman teknolojisini ve konforubünyesinde barındıran yeni Insignia, segmentinde çok güçlü kaslara sahip olan bir oyuncu. Amiral gemimiz segmentindeki standartları en üst seviyeye çıkartıyor” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi