Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi Salı akşamları seyircisinin karşısına çıkıyor. Her bölümünde reytinglerde en üst sıralarda yer alan diziye Ceylan karakteri dahil olacak. Dizinin hayranları arasında yer alan Demet Akalın, "Masumlar’a Ceylan rolünde kim giriomuş?" diye sordu. Peki, Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini kim oynayacak? Ceylan kimdir? İşte detaylar...

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN KARAKTERİNİ KİM OYNAYACAK?

Ceylan karakteri merak ediliyor. Han ve Ceylan eski nişanlılardır ve Safiye Han'a ''Seni aldattı, gitmezsen Han'a söylerim.'' dediğini açıkladı. Han şaşırdı ve eski nişanlısının ihanetini düşünürken bir mankenin camını indirdi. O mankene eski nişanlısı Ceylan’ın bilekliğini taktı ve ondan hesap sordu. 

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan Han’ın eski sevgilisidir. Ceylan, Han ile olan birlikteliğinde sorunlar yaşamıştır. Hayatını yurt dışında sürdüren Ceylan ile Han'ın aşkı Safiye sebebiyle mi bitti?

Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterinin nişanlısı Ceylan karakterinin İstanbul, Galata'ya taşındığı fragmanda görülmesinin ardından merak edilmeye başlandı.

Ceylan karakteri için iki isim iddia edilmekte. Bunlar Özgü Namal ve Melisa Sözen.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Özgü Namal'a Masumlar Apartmanı dizisinde rol alması için teklif gittiği ancak sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

Masumlar Apartmanı Ceylan karakterine hayat vereceği iddia edilen bir diğer isim ise Melisa Sözen oldu.

Salı günü yayınlanacak yeni bölümle birlikte Ceylan rolünü kimin canlandıracağı merak ediliyor.

Editör: Haber Merkezi