Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dekorları sahneleri ve kıyafetleriyle dikkat çeken Destan dizisi ilk bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. ATV'nin yeni dizisi Destan oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. İşte Destan yeni bölüm fragmanı ve son bölüm full izle linki...

DESTAN İLK BÖLÜMÜ FULL İZLE

DESTAN 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

DESTAN 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Destan'ın birinci bölümünde; 8. yüzyılda, Orta Asya'da, İslam'ın henüz kucaklamadığı topraklarda vahşi bir çağ hüküm sürmektedir. Çin sivri dişlerini Türk budununa doğrultmuştur, Rus Varegler, Moğollar, Sogdlar, Persler tuzakta beklemektedir. Yetmezmiş gibi, aynı kana atam diyen Türk boyları birbirine düşmüştür. İkisi de Türk olan Gök Hanlığı ile Dağ Hanlığı arasında ise çok büyük bir düşmanlık vardır.

Bu siyasi şartlarda, Gök Hanlığı'nın ulu kağanı Alpagu Han, başkaldırmasından kuşkulandığı kardeşi Balamir Yabgu'nun kızını, çolak ve topal oğlu Batuga'ya gelin almaya karar verir. Ailesini toplayıp kız istemek üzere Batı Gök Kağanlığı'na doğru yola çıkar. Yolda onları çok büyük bir tehlike beklemektedir: Çocukluğundan beri intikam ateşi ile yanan Dağ savaşçısı Akkız! 

Destan

DESTAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV'nin yeni dizisi Destan İstanbul'un çeşitli semtlerinde kurulan platolarda çekilirken Beykoz Kundura Fabrikası'nda da çekimler yapıldı.

Destan

DESTAN DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda İpek Karapınar, Elif Doğan, Osman Albayrak, Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, Kanbolat Görkem Arslan, Burak Tozkoparan, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Alper Düzen, Şahin Ergüney, Evren Erler, Meltem Pamirtan, Berna Üçkaleler, Müge Duygun, Faruk Aran, Doruk Şengezer, Aysel Yıldırım, Cihangir Köse ve Onur Yenidünya yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi