Bozdağ film imzalı "Destan" dizisinin başrolünde ünlü oyuncu Ebru Şahin'in yer alıyor. En son Hercai dizisinde başarılı bir performans gösteren Şahin geçen hafta yayınlanan ilk bölümde seyirciden tam not aldı. Yeni bölümdeki gelişmeri yakından takip eden seyirciler, ATV ile Destan dizisi son bölüm tek parça full izlemek istiyor.

Çocukluğundan beri intikam ateşi ile yanan Dağ savaşçısı Akkız'ın hikayesinin anlatıldığı Destan dizisi 2.Bölümü bu akşam yayınanıyor. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği Destan dizisinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem kaleme alıyor.

DESTAN DİZİSİ 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

DESTAN DİZİSİ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Destan'ın ikinci bölümünde; yıllardır aradığı fırsatı ele geçirerek Alpagu Han'dan intikamını almak isteyen Akkız, attığı oklarla Gök Hanlığı'nın hükümdarını ağır yaralar. Alpagu Han derhal saraya götürülürken, saldırının sorumlularını bulmak için Dağ Hanlığı'na giden Saltuk, Akkız'ı rehin alır. Alpagu Han'ın ölümün kıyısında olması Gök Hanlığı Sarayı'ndaki taht savaşını kızıştırır.

Kaya Tegin ve Timur Tegin tahta kimin geçeceği konusunda çekişirken, amcaları Balamir de pusuda beklemektedir. Esir olarak saraya getirilen Akkız ise burada çocukluğundan bu yana unutamadığı Batuga ile karşılaşır.

 

 

Editör: Haber Merkezi