Akkız Destanı'nın anlatıldığı Destan dizisi 3. yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu bölümde, Dağ Hanı Çolpan Han'ın ve Gök Kağanı Alpagu Han'ın verdiği kararlar, Akkız ile Batuga'nın yazgılarına çözülmez bir düğüm atar. Destan dizisi 3. Bölüm canlı izleme ayrıntıları merak ediliyor.

Çocukluğundan beri intikam ateşi ile yanan Dağ savaşçısı Akkız'ın hikayesinin anlatıldığı Destan dizisi 2.Bölümü bu akşam yayınanıyor. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği Destan dizisinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem kaleme alıyor.

DESTAN DİZİSİ 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

DESTAN DİZİSİ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Batuga ve Akkız'ın kaderi birlikte çiziliyor

Destan'ın üçüncü bölümünde, Göklerin eline tutsak düşen Akkız, Çolpan Han'ın Gök Saray'ın belirlediği fidyeyi ödeyip onu kurtarmasını bekler. Oysa Gök'ün kurduğu bir tuzak yüzünden Çolpan Han'ın ve Dağlı tutsakların hayatı tehlikededir.

Onu vuran okçunun sarayında tutsak olduğunu bilmeyen Alpagu Han uyanır ama uyandığını herkesten gizler. O ölürken Kardeşi Balamir ve oğulları Kaya ile Temur devlet derdine düşmesi Alpagu Han'ı rahatsız etmiştir.

Dağ Hanı Çolpan Han'ın ve Gök Kağanı Alpagu Han'ın verdiği kararlar, Akkız ile Batuga'nın yazgılarına çözülmez bir düğüm atar. Hanların bilediği kılıçlar, bu sefer de iki kahramanımızın yüreklerini mi kanatmıştır?

Editör: Haber Merkezi