ATV ekranlarında yep yeni bir dizi başlıyor. "Destan" adını taşıyan dizinin çekimleri başladı.  En son Hercai dizisindeki Reyyan rolüyle milyonlarca kişiye ulaşan Ebru Şahin dizinin baş karakteri Akkız'ı canlandıracak. Etkileyici hikayesi bir dönem dizisi olan Destan dizisi ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Destan dizisi ne zaman başlayacak? Ebru Şahin'in dizisi Destan'ın konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

DESTAN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Adı ilk önce "Akkız Destanı" olarak açıklanan, daha sonra "Destan" olarak değiştirilen dizi Türklerin İslamiyet'i kabul etmesinden daha önceki 9. yüzyılda geçen hikayede bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak.

Dizinin senaryosu ise daha önce Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerin hikayesine imzasını atan Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem tarafından kaleme alınıyor.

DESTAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Güçlü bir prodüksiyon ile gelecek olan yeni dizi Destan'ın çekimleri başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh üstleniyor.

Destan dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı ama Ekim ayının sonu veya Kasım ayının başşında seyircisiyle buluşması bekleniyor.

Bu arada dizinin merakla beklenen tanıtım fragamanı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Akkız'ın aksiyon dolu hayatı anlatılıyor.

DESTAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Destan dizisisinde Ebru Şahin başrolü oynayacak. Şahin'in yanı sıra son olarak Kuruluş Osman Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı da dizi de rol alacak..

Zümrüdüanka dizisinde rol alan Selim Bayraktar'ın da Destan dizisinde önemli bir karakteri canlandıracağı öğrenildi.

destandizisi

Editör: Haber Merkezi