ATV'nin sevine dizisi Destan ilk 6 bölümü ile izleyiciden tam not aldı ve ilgiyle takip ediliyor. Destan dizisi bu akşam yeni bölümü ile yayın akışında yer almadı. Destan dizisi yapılan açıklamaya göre özel bölüm ile ekranlara geliyor. Bu sebeple dizi severler Destan dizisi yeni bölüm neden yok? Destan 7. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusuna cevap arıyorlar. 

DESTAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Dizilerin yeni yıl arasına girmesiyle Destan dizisi yeni bölümü de ekranlarda olmayacak. Çekimlerine ara verilen diziler yeni bölümlerini bir hafta gecikmeli olarak ekrana getiriyor. Destan da bu diziler arasına katıldı.. 

DESTAN DİZİSİ 7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Destan dizisinin 7. yeni bölümü ile 11 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. 

Destan dizisi

DESTAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

'Destan'ın altıncı bölümünde Akkız'ın pençe olduğunu bilen Müslüman Arap çocuğu yakalayan Balamir, Batuga ile Kırçiçek'in nişan toyunda çocuğu ortaya çıkarır ve Alpagu Han'ın direğe yanlış suçluyu astığını davetli tüm boy beylerinin öğrenmesini sağlar.

Balamir'in bu hamlesi, Alpagu Han'ı tahtını, Akkız'ı ise canını kaybetmekle karşı karşıya getirir.

Alpagu tahtını sağlama almak için çok akıllıca bir hamle yapar ama Akkız, Batuga'nın Yaman'a açtırdığı gizli geçitten kaçmak zorunda kalır.

Bir yazgının iki yarısı olan Akkız ve Batuga, iki ayrı yola sürüklenirler. Batuga acısını yüreğine gömüp tek başına Kaya'nın akıl oyununa karşı oyun kurarak Müslüman çocuğu kurtarmaya çalışır.

Bütün Gök'ün peşinde olduğu Akkız ise Batuga dahil herkesi çok şaşırtan bir hamle yapar.

4 OCAK ATV KANAL YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı İle Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane

16:20 Esra Erol'da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Destan -Özel Bölüm

22:00 Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit

00:30 Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit

Editör: Haber Merkezi