HDP, Kürt siyasi hareketinin temsilcisidir. AK Parti ve MHP, HDP’yi şeytanlaştırdı. HDP Mecliste varlığı olan legal bir partidir. Hukuk karşısında meşrudur. O yüzden de HDP’yi PKK’nın yanında konumlandırıyoruz.

***

Selahattin Demirtaş hükümlü değil sanık. Serbest bırakılması lazım. Onunla kahvaltı yaparım. Ben Diyarbakırlı bir Balkan göçmeniyim. Şu andan itibaren Ahlat’ta evi olan tek siyasetçi benim. Artık Bitlisliyim, dolayısıyla hemşehrinizim.

***

İYİ Parti’yi CHP ile yan yana getirme çabasını çirkin, saygısız ve çok ayıp buluyorum. Millet İttifakı olarak CHP’yle beraberiz. Kılıçdaroğlu ile benim aramda herhangi bir sorun yok. Uyumlu bir şekildeçalışıyoruz.

***

Meral Akşener faili meçhullerin sorumlu sudur, diyorlar. Ne der seniz deyin hepsi ka bulümdür. Bu ülke için, bu milletin birliği, beraberliği için bir şey yapılması gere kiyorsa yapmışımdır, sorumluluğunu da so nuna kadar alıyorum. Yalan söylenmesini, ifti ra atılmasını kabul etmem mümkün değil. 8 ay İçişleri Bakanlığı yaptığım dönem de faili meçhul cinayet yok.

***

28 Şubat’ta “İçişleri Bakanı olarak MGK kararlarını uygulayacağım” diyerek 28 Şubatçılara karşı harika bir direniş gösterdim.

***

Dış politikanın bizi fakirleştirmesine izin vermeyeceğiz. O yüzden tezkereye evet diyoruz.

***

Adalet mülkün temelidir, yaşasın MHP’de kurultay kararı veren yargı. Kahrolsun korsan kurultayımızı iptal eden yargı.

***

Sayın Bahçeli çok iyi bir stratejik akla sahiptir. Satranç oyuncusudur, hep 5 hamle sonrasını görür.

Sayın Bahçeli habire insanlara neler yapmaları gerektiğini söyler de kendisi eylemsiz doçent (bu ne demekse!) olarak hayata devam eder.

***

Ülkücüydüm şimdi demokratım. DYP ile Katolik nikâhı kıydım.

İYİ Parti olarak Ecevit’in, Demirel’in, Türkeş’in ve Özal’ın yolundayız…

***

Ben Cumhurbaşkanı olacağım. Vazgeçtim Başbakan oluyorum.

Ablam, Ekrem kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir görmüş.

***

Sayın Erdoğan’ın Diyarbakır’da başından konfeti temizlediği Barzani’ye göre Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kürdistan’mış…

Sen istersen Kürdistan olarak tarif edebilirsin. (Siirt’teki HDP’liye.)

***

Öcalan’a Ermeni dölü dediğim için pişmanım. Sayın Öcalan…

Bebek katili Öcalan…

***

Dil sürçmesi diyorlar.

Hiç sabit durmuyor ki…

Geçenlerde Çankırı’da siyasal eğilimlerini eleştiren bir esnafa agresif bir tepkide bulunarak “Ulan ben kimim, karar verin artık” demişti.

Yukarıdaki misaller akla şu soruyu getiriyor: Meral Akşener’in kim olduğuna ilişkin hükmü kim vermeli? Çankırılı esnaf mı, kendisi mi, psikiyatristler mi?