Cumartesi günleri izleyicilerle buluşan İbo Show'un yeni bölüm konukları yine çok konuşulacak. İbo Show'a bu hafta İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Tatlıses'te konuk olarak katılıyor. Dilan Çıtak Tatlıses kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi kimdir? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

DİLAN ÇITAK TATLISES KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, 2 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. Babasından izinden giderek küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı.

Dilan Çıtak kimdir

2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okudu. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bıraktı ve piyano çalmaya devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika'ya gitti. "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper's Ferry,Wally's Cafe,939 Cafe). Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış "The Julliard School"dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye'ye dönüş yaptı. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam etti.

İbrahim Tatlıses'in yedi çocuğundan biri olan Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak'tır.

DİLAN ÇITAK TATLISES'İN ANNESİ KİMDİR?

Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi Işıl Çıtak, 90'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile yaşadığı kısa süreli ilişki sonrası Dilan'ı dünyaya getirmiştir. İbrahim Tatlıses'in bebeği kabul etmemesi üzerine Dilan'ı kendisi büyüten Işıl Çıtak, ikinci kez evlilik gerçekleştirmiştir. Işıl Çıtak'ın evlendiği kişinin ismi Dilan'ın soyadını taşıdığı Cem Çıtak'dır. Dilan baba olarak hep onu bilmiştir.

Editör: Haber Merkezi