Ünlü sanatçı Dilber Ay'ın vefat haberi son dakika olarak paylaşıldı. Dilber Ay, geçirdiği kalp krizinin ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dilber Ay 

Ünlü sanatçı Dilber Ay hayatını kaybetti. Ay'ın kalp krizi geçirdiği yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

Sanatçı Dilber Ay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Dilber Ay kimdir?

1 Ocak 1956 tarihinde Kahramanmaraş'ta hayata gözlerini açan Dilber Ay, maddi imkansızlıklar sebebiyle ilkokulu üçüncü sınıfa kadar eğitim gördü. Çocukluk dönemleri bir hayli zor geçen Dilber Ay, 13 yaşında evlendirildi fakat evlenmeden evvel Düzce'de bir ses yarışmasına dâhil oldu ve burada birinci oldu. İlk evliliğini bitirmesinin ardından bir kez daha evlenen Dilber Ay, geçen senelerde Flash TV'de yaptığı 'Kadere Mahkumlar' programıyla televizyon ekranlarında boy gösterdi. İlk olarak radyoda tanınan Dilber Ay, Hacı Ağa şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurmuştu. 'Beynelmilel' filminde oynayan ve ilk rolünde Altın Koza Ödülü'ne layık görülen Dilber Ay, Murat Şeker tarafından yönetilen 'Hayat Sana Güzel' isimli filmde de rol aldı. 1998 yılında şimdiki eşi İbrahim Karakaş ile evlenen Dilber Ay, bir röportajında evliliğiyle ilgili, "İlk günkü sevgi ve heyecan ikimizde de hâlâ var. Zaten olmasa bugünlere gelemezdik." gibi ifadeler kullanmıştı.

Cem Özdemir'le 'Zorundamıyım' muhabbeti güldürdü

Gazeteci Cem Özdemir'in sunduğu programa görüntülü bağlanan Dilber Ay'ın Özdemir'in sorduğu soruya verdiği yanıt viral olmuştu. Cem Özdemir, ünlü sanatçıya albümünün adını sorduğunda, Dilber Ay da albümünün adı olan ''Zorunda mıyım'' ifadesini söyleyince Cem Özdemir yanlış anlamış ve bu muhabbet de Türk televizyon tarihinde kahkalarla anılmasına neden olmuştu.

 

Editör: Haber Merkezi