TRT1 ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul, finalden önce son ikinci bölümde, yine geleneğini bozmuyor ve izleyenlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Yeni bölümü dijital ortamdan izlemek isteyen Diriliş Ertuğrul hayranları, yayın saatiden önce Diriliş Ertuğrul 149. bölüm full izle TRT1 ve Diriliş Ertuğrul son bölüm tek parça izle YouTube tarzında aramalarını yoğunlaştırdı.Diriliş Ertuğrul yeni bölümde; haftalardır yaşanan buhranlı dönem sonunda, Beybolat ve Alıncak hakettikleri cezaya ulaşmış, Ertuğrul, Gündoğdu ve Bamsı Arıkbuka'nın elinden kurtulmuş ve Turgut Alp yeniden sağlığına kavuşmuştu. Obada yaşanan bayram havası, Ertuğrul ve İlbilge Hatun'un evliliğiyle devam ettirilmek istenirken, Arıkbuka Ertuğrul'a hain bir tuzak adaha kuruyor. Peki, Ertuğrul Bey bu tuzaktan kurtulabilecek mi? Ertuğrul Bey ve İlbilge evlenecek mi? Diriliş Ertuğrul 149. bölüm izleme linki ve bölümle ilgili tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm özeti

Albastı’yı öldürdükten sonra abisi Gündoğdu’yu Arıkbuka’nın tuzağından kurtaran Ertuğrul Bey ve obaya döner. Çatışma sırasında ağır yaralanan Turgut Alp iyileşmiştir. Ertuğrul Bey ve Gündoğdu’nun da obaya sağ salim dönmesiyle oba bayram yerine dönmüştür. Ertuğrul Bey bu mutluluğu katlamak için  daha önce evlilik sözü verdiği İlbilge Hatun ile konuşur ve yakın zamanda bu meseleyi sonuçlandırmak istediğini bildirir.
 
Öte yandan abisinin öldürülmesini içine sindiremeyen Sırma, Arıkbuka'ya haber yollayıp işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Onun sayesinde  Arıkbuka, Ertuğrul Bey’in Berke Han’ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenir ve Ertuğrul Bey’e tuzak kurar.


Diriliş Ertuğrul 149. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm 1.fragmanı

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm 2.fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Ertuğrul Bey, Hülagü Han’ın gizli casus olan Arıkbuka ve Albastı  tarafından tutsak edilmiş, Turgut  ağır yaralanmış, Mergen ve Dumrul Alp öldürülmüştü. Gündoğdu ve Bamsı Ertuğrul Bey’i kurtarmak için yola çıkmış fakat yetişememişti.
Arıkbuka yalnız Ertuğrul Bey değil Gündoğdu’nun da peşindeydi ve onu yakalamak için bir tuzak daha kurmuştu. Ertuğrul Bey’in kıyafetinden bir parçayı tuzağa çekmek istedikleri yere koymuş,  Ertuğrul Bey’i aramaya çıkan Gündoğdu ve Bamsı’yı kendine doğru çekmişti.
 
Bamsı ve Gündoğdu Arıkbuka’nın tuzağına düştüklerinde Albastı ise Ertuğrul Bey’i sorgulamak için gizli mağaraya götürüyordu. Fakat Ertuğrul Bey bağlanmış olan ellerini çözmüş ve Albastı’nın adamlarını etkisiz hale getirmişti. Artık Albastı ve Ertuğrul Bey tek başına kalmış çetin bir savaş sonucu Ertuğrul Albastı’yı öldürmüştü.
Arıkbuka’nın tuzağını bilen Ertuğrul Bey, abisi Gündoğdu ve Bamsı’yı kurtarmak için tuzak kurulan mağaraya gitmiş ve Arıkbuka’nın adamlarını öldürerek abisini ve Bamsı’yı kurtarmıştı. Savaşı kaybettiğini gören Arıkbuka gizlice kaçmış ve bu yaşananların intikamını alacağını hissettirmişti.
 
Kurduğu tuzağa kendisi düşen Arıkbuka’nın yeni planı ne olacak? Ertuğrul Bey Arıkbuka’yı yakalayabilecek mi? Abisi Beybolat’ın öldürülmesini hazmedemeyen Sırma ne yapacak?

Diriliş Ertuğrul 148. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi