Tv8'de ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümünde flaş gelişmeler yaşanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir mehdi öldü mü? diziyi takip edenler merakla bu soruya cevap arıyor. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm izle ekranı haberimizde. 38. bölümü ile ekranlara gelecek dizide yine aksiyon dolu sahneler yer alıyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir fragmanı ve diğer tüm detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM İZLE

Doğduğun Ev Kaderindir’de erken veda: Mehdi öldü mü?

Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi karakterine can veren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı. Dizide hikayesi biten Çelikkol, 31 Mart tarihli bölümde son kez setteydi. Mehdi karakteri ölerek diziye veda etti

MEHDİ NASIL ÖLDÜ?

Mehdi Meto'nun kurşunları karşısında Zeynep ve Müjgan bebeği korumak için etten duvar oldu. Finalde kurşunun hedefi olan Mehdi hayatını kaybetti.

AÇIKLAMA GELDİ

İbrahim Çelikkol Mehdi’ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Ayrılık nedeniyle ilgili açıklamada bulunmayan Çelikkol;

“Hoşçakal Mehdi Usta..
Hayalleri yarım kalmış herkese ithafen...

Ve...
Canım partnerim Demet Özdemir bu bir son değil, yol uzun yeniden karşılaşacağımıza eminim.
Tüm oyun arkadaşlarım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yapımcımız Onur Güvenatam, yönetmenimiz başta olmak üzere aramızdan ayrılan, katılan, ilk günden beri aynı yolda yürüdüğüm tüm çalışma arkadaşlarım, iyi ki varsınız, hepinizin tek tek emeklerine sağlık.

Ve elbette bugüne kadar bizi destekleyen izleyicimize... Zeynep’in hikayesi tamamlanabilsin diye Mehdi’nin hikayesi burada son buldu. Ben de artık ekran karşısında Zeynep’in yolculuğuna izleyici olarak eşlik edeceğim.

Hoşçakalın... “ ifadelerini kullandı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ KONUSU

Doğduğun Ev Kaderindir, "kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya" ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun çok okunan kitabı Camdaki Kız'dan esinlenerek televizyona uyarlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep'in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

İbrahim Çelikkol (Mehdi) Ali Oğuz Şenol (Tolga) Demet Özdemir (Zeynep) Sinan Demirer (Bayram) Engin Hepileri (Faruk) Nail Kırmızıgül (Ekrem) Kazım Sinan Demirer (Bayram) Naz Göktan (Emine) Nurşim Demir (Zeliha) Senan Kara (Nermin) Zeynep Kumral (Müjgan) Zuhal Gencer Erkaya (Sakine)

Editör: Haber Merkezi