Doğduğun Ev Kaderindir TV8 kanalında yayınlanıyordu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yarın akşam yayınlanacak 43. bölümüyle ekranlara veda ediyor. İkinci sezon sonrası reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacak olan dizinin son bölümde yayınlanan fragmanda, Zeynep ve Barış aşklarını evlilikle taçlandırdığı görülüyor. Doğduğun Ev Kaderindir izle detayı haberimizde.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNAL Mİ YAPACAK?

Dizinin resmi Twitter hesabında yapılan açıklamaya göre Doğduğun Ev Kaderindir 12 Mayıs Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara gelecek.

Yapılan açıklama şu şekilde:"Doğduğun Ev Kaderindir final bölümüyle Çarşamba akşamı @tv8'de!"

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNALDE NELER OLACAK?

Uzun zamandır aşk yaşayan Zeynep ve Barış, önlerine çıkan tüm engelleri aşarak evleniyor.Günler sonra Nuh'un yanına dönen Cemile ise hamile olduğunu öğreniyor. Mutlu sonların yaşanacağı dizide Zeynep yıllardır kayıp olan kardeşine de kavuşuyor.

Doğduğun ev kaderindir izle

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM ÖZETİ

Barış'ın kalbi son kez kırılır. Dönüşü olmayan bir sona giderken her şey, Barış'ın kendi zaaflarıyla, çocukluğuyla ve duygularıyla hesaplaşır. Her şeyin bittiğini duymaya hazır olmasa da buna katlanmak zorunda olduğunu düşünmektedir. Atacak geri adımı kalmamış, köşeye sıkışmıştır. Ancak Zeynep bu kez kararlı, inançlı bir aşık olarak sıkıştığı köşeden Barış'ı da, kendini de son kez çıkarır.

Artık mutsuzluğa, umutsuzluğa, incinmeye tahammülleri kalmamıştır. Barış uzun süredir Zeynep'ten görmediği bu iyileştirici, onarıcı tavır karşısında yine her inançlı aşık gibi umutla durur. Artık kurulmaya hazır ve kimsenin bozmasına kolay kolay izin verilmeyecek bir yuvayı kurma yoluna girerler. Ne Nesrin'in ne Tarık'ın planı işlemiyor, sürekli adımları boşa düşüyordur. Nesrin ve Tarık'ın planı gittikçe sürdürmesi zor bir hal alır.

Barış çoktan enselerinde iz süremeye başlamışken, Zeynep ve Sakine de kalbi sertleşen Gülbin'in karşısına beklemeği bir şekilde çıkacak ve iyiliğin reddedilmez tohumları ekecektir. Ali Rıza ve Savaş, Zeynep'i Barış'a istemek için Nermin ve Sakine'nin kapısını çalar. Artık herkesin iyileşmeye ve hayal kurmaya ihtiyacı vardır. Ali Rıza ve Sultan'da kurdukları hayal için artık hazırdır.

Doğduğun ev kaderindir izle

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NE?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncularından olan Demet Özdemir, dizide Zeynep karakterini canlandırıyor. Zeynep, 20'li yaşlarının sonuna gelmiş, güzel, hukuk eğitimi almış başarılı bir genç kız. Fakir bir ailenin kızı olduğu için çocukken ailesi tarafından alınan kararlar sonucu bambaşka bir hayat yaşıyor. Çocukken aldığı yaralar yüzünden sürekli bir hayat mücadelesi veren Zeynep, bir taraftan evlilikle ilgili korkular yaşarken, diğer taraftan da kader mahkumu olduğunu düşünüyor. Aradığı aşkı bulamayan Zeynep, kendini bir kader motifinin içinde buluyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir neden final yapıyor henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizi yarın 12 Mayıs Çarşamba günü ekranlara veda edecek.

Editör: Haber Merkezi