3 Mayıs dolar ve euro fiyatları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Son dönemlerde yaşanan hareketliliğinin ardından yine önemli gündem maddesi hâline gelen dolar ve euro fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bugün açıklanan enflasyon verilerinin ardından doların şu dakikalarda ne kadar olduğu sorgululanıyor. İşte güncel dolar fiyatları...

3 Mayıs dolar fiyatları ne kadar?

Dolar saat 10:15 itibarıyla 5,9734 TL seviyelerinde izlerken, euro ise 6,6712 civarında işlemlerini sürdürüyor. Altının ons fiyatı ise 1,271,55 TL'den işlem görüyor.

Piyasalarda bu hafta yoğun veri akışı devam ediyor. Gözler ilk olarak TÜİK tarafından açıklanacak olan nisan ayı enflasyon rakamlarındaydı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, enflasyon raporunda sene sonu enflasyon tahmini ile ilgili değişikliğe gidilmediğini paylaşmıştı. Türk lirası, yılbaşından itibaren yüzde 11 değer kaybı yaşarken, 3 Mayıs günü dolar kuru 5.97 seviyesinden el değiştiriyor. Enflasyon verisi öncesi 5.98 üzerine çıkan dolar kuru, beklentilerin altında gelen aylık yüzde 1,69 TÜFE sonrası 5.97'lere geriledi.

Editör: Haber Merkezi