29 Nisan sabahı yatırımcılar ve ekonomi ile ilgilenenler merakla dolar euro fiyatlarını araştırıyor. Dalgalı seyir sürerken yatırımcılar en doğru zamanı bekliyor. Amerikan Doları dün 8,18 seviyelerine kadar düşmüştü. Güncel dolar euro fiyatları belli oldu. 

DOLAR NE KADAR?

29 Nisan günü Dolar alış fiyatı 8,1933 TL'den işlem görürken Dolar satış fiyatı ise 8,1994 TL oldu. Dolar öncek kapanışı 8,1963 TL civarında yaptı. 

EURO NE KADAR?

Euro fiyatları dalgalı seyrine devam ediyor. 29 Nisan Perşembe günü Euro alış fiyatı 9,9478 TL'den işlem görüyor. Euro satış fiyatı ise 9,9966 TL civarında oluyor. 

Dolar euro fiyatları

STERLİN NE KADAR?

29 Nisan günü Sterlin alış fiyatı 11,4530 TL bandından işlem görüyor. Sterlin satış fiyatı ise 11,4671 TL civarından işlem görüyor. 

GÖZLER ENFLASYON RAPORUNDA

Yurt içi piyasalarda Merkez Bankası'nın enflasyon raporu takip edilecek. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun ilk enflasyon raporu sunumunda vereceği mesajlar takip edilirken Kavcıoğlu yüzde 5 enflasyon hedefine ulaşana kadar sıkı politikanın korunacağını belirtmişti.

FED FAİZ KARARINI AÇIKLADI

Fed Açık Piyasa Komitesi, politika faizini sıfıra yakın sabit tuttu ve 120 milyar dolarlık aylık varlık alımlarını korudu.

Bankanın bu zorlu dönemde ABD ekonomisini desteklemek için tüm araçlarını kullanmaya kararlı olduğu yinelenen açıklamada, böylece maksimum istihdam ve fiyat istikrarı hedeflerinin desteklendiği kaydedildi.

 

Editör: Haber Merkezi