9 Eylül son dakika dolar ve Euro kurunu haberimizde bulabilirsiniz. Geçen hafta yaşanan düşüşün ardından dolar kuru yeniden yükselişe geçmiş görünüyor. ‘Dolar ne kadar?’ sorusuna yanıt arayan vatandaşlar internet üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay TCMB’nın faiz kararlarıyla piyasalarda bir rahatlama yaşanırken, Perşembe günü açıklanacak yeni faiz oranlarının etkilerinin olması bekleniyor.  Sabah saatlerinde Dolarda % 0,16 , Euroda % 0,12 oranında bir değer artışı tespit edildi. Peki, ‘Dolar ne kadar?’ İşte, 9 Eylül son dakika dolar ve Euro kuru…

9 EYLÜL DOLAR VE EURO KURU

DOLAR ALIŞ: 5,7183 TL

DOLAR SATIŞ: 5,7214 TL

EURO ALIŞ: 6,3114 TL

EURO SATIŞ: 6,3134 TL

Analistler, bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararlarının gündemin odağında olacağını belirterek, bugün yurt içinde TCMB beklenti anketi, yurt dışında İngiltere'de sanayi üretimi ve Avro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Teknik açıdan dolar/TL'de 5,6430'un destek konumunda bulunduğunu ifade eden analistler, 5,7340'ın direnç olarak izleneceğini kaydetti. 

Editör: Haber Merkezi