Dolar ve euro fiyatları güne yükselişle başladı. 8 Eylül güncel döviz fiyatları belli oldu. Dolar ve euro fiyatları yatırımcısı tarafından sıkça araştırılıyor. Bugün dolar ve euro fiyatları gündemdeki gelişmelere göre değişiklik gösterebilir. Veri bakımından sakin geçecek günde dolar ve euro fiyatları haberimizde...

DOLAR FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

Dolar fiyatı haftanın ikinci gününü yükselişle 8,3690 TL'den kapatmıştı.. Dolar fiyatı haftanın üçüncü gününde yükseliş yaşayarak günü 8,3828 TL'den açtı. Dolar 8 Eylül sayış fiyatı ise 8,3875 TL'den işlem görmekte. Dolar fiyatı 7 Eylül salı tarihinden itibaren tekrar yükselişe geçti. Dolar fiyatları gündemdeki gelişmelere göre artış-düşüş yaşayabiliyor.

dolar ve euro

EURO FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Euro fiyatı dün günü 9,88 TL civarında kapatmıştı. Euro fiyatı ise bugün 9,9102 TL alış fiyatından işlem görüyor. 8 Eylül Euro fiyatı güncel satış fiyatı ise 9,9184 TL'den işlem görüyor. Euro fiyatı dün de 9,91 TL'ye kadar yükselmişti. Euro kuru da gündemdeki ve ekonomideki gelişmelere göre artış-düşüş yaşayabiliyor.

dolar ve euro

STERLİN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Sterlin fiyatı önceki kapanışını 11,5323 TL'den yapmıştı. Sterlin fiyatı 8 Eylül gününe girildiğinde 11,5261 TL alış fiyatından işlem görmekte. Sabah saatlerinde Sterlin satış fiyatı ise 11,5387 TL'den işlem görüyor. Sterlin fiyatı geçtiğimiz cuma günü 11.54'ü görmüş ve son günlerin zirvesine oturmuştu.

Editör: Haber Merkezi