Dolarda son durum ne? vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolardaki son durumu öğrenmekisteyen yatırımcılar, sabah saatlerinden itibaren, Dolar kurundaki gelişmleri araştırıyor. İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından önce sert bir yükseliş sonra da sert bi düşüş yaşayan altın son günlerde 6 TL sınırındaki seyrine devam ediyor. Piyasalarda seçim sürecinin ve S-400 füzeleriyle ilgili konuların Dolar kurundaki hareketliliğe yön vereceği beklentisi mevcut. Dolar bugün sabah saatlerinde %0.10 oranında bir değer artışı yaşarken Euroda % 0.08 seviyelerinde bir değer kaybı görülüyor. Peki, Dolarda son durum ne? İşte, 21 Mayıs Salı Dolar ve Euro kuru...

21 Mayıs Salı Bir ABD Doları

Alış: 6,0279 TL        Satış: 6,0295 TL

21 Mayıs Salı Bir Euro

Alış: 6,7238 TL         Satış: 6,7280 TL

Piyasalarda bir yandan YSK'nın henüz açıklanmayan ancak 200 sayfanın üzerinde olduğu belirtilen gerekçeli karar beklenirken, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haberleri yanlışlayarak teslimatının erkene alınabileceğini belirttiği S-400 alımı sonrası ABD ile ilişkilerin seyri yakından izleniyor.

Analistler genel olarak piyasada volatilitenin düşük olduğunu ve gelişen ülkelerdeki olumlu havaya dikkat çekerken dün BDDK bir hamle yaparak gerçek kişilerin günlük 100 bin dolar ve üzeri döviz alımlarına 1 gün valör getirdi. Karar sonrası kurda anlamlı bir hareket olmadı.

Editör: Haber Merkezi