MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli sağlık problemi yaşadığında elbette hem dostlarına hem düşmanlarına dert oldu. Dostları, sevenleri, evlatları dualarıyla yanında olurken; düşmanları da beddualarını, hayallerini, temennilerini gizleyemedi. Bu düşmanlar genelde CHP, HDP, İP, SP, FETÖ, PKK, DHKP-C içindeki şahıslar, troller, yazarlar, yorumcular, siyasetçiler olmuştur. Bunlar namert sofrasında birleşmişlerdir.

         MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hastaneye gittiği günden bu yana sürekli onun sağlığı üzerinden ülkücüleri tahrik ettiler. Her insanın başına gelebilecek sağlık sorunu Devlet Bahçeli’nin de başına geldi diye bunlar sevinç tamtamları çalmaya ve mutluluk çığlıkları atmaya başladılar.

         Bunlara Devlet Bahçeli ismi nasıl bir korku verdiyse, Devlet Bahçeli’nin varlığı ihanet projelerinde bunlara nasıl engel oluyorsa tek temennileri Devlet Bahçeli’den kurtulmak oldu. Gerçekleri görünce, bilince bunların nasıl bir alçak olduğunu çok net anlıyorsunuz.

       “Devlet Bahçeli bitkisel hayatta, Devlet Bahçeli uyutuluyor, Devlet Bahçeli felç oldu” şeklindeki sözlerle temennileri olan propagandalar yaptılar. Bu propagandaları yaptıkları günlerde adını liderimizin koyduğu Efebey isminde çocuğum dünyaya gelmişti. Herkesin MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlığını merak ettiği, sağlığı hakkında her türlü alçak propagandaları yaptığı günlerde, şahsımı telefonla arayarak hem tebrik etmiş, hem de eşimin, evladımın sağlığını sormuştu. Tüm bunlara rağmen hesap peşindeki alçaklar “bitkisel hayatta, uyutuluyor” propagandalarıyla ancak kendilerini ve ittifak ortaklarını tatmin ediyordu.

        Özellikle FETÖ’cü alçaklar bu konuda sınır tanımıyordu. Firari FETÖ’cü Ergun Babahan’ın ‘’Türkiye halkları Bahçeli’siz bir siyaset dönemine hazır olmalı’’ şeklinde temennisini yansıttığı twitini ABD Büyükelçiliğinin beğenmesi aslında alçaklığın finali olmuştu.

        Aslında yukarıda adlarını saydığımız ittifak mensuplarının ipini tutanın ABD olması ve bunları yöneten, yönlendiren ABD’nin “Bahçeli’siz bir siyaset” beklentisini FETÖ’cüler üzerinden yansıtması, MHP’nin Türkiye’deki gücünü ve Devlet Bahçeli’nin siyasetteki etkisini göstermektedir. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlığını kendilerine bu kadar dert edinen namert sofrası birleşenlerine baktığımızda Türkiye’nin dostunu da, düşmanını da çok net görüyorsunuz.

         Oyun kuruyorlar, Devlet Bahçeli oyunlarını bozuyor. Tuzak kuruyorlar, Devlet Bahçeli tuzaklarını başlarına geçiriyor. Plan yapıyorlar, Devlet Bahçeli planlarını alt üst ediyor. Maske takıyorlar, Devlet Bahçeli maskelerini düşürüyor. “Türkiye’yi böleceğiz” diyorlar Devlet Bahçeli geçit vermiyor.

         ABD bile FETÖ’cü bir alçağın üzerinden kendi duygu ve düşüncelerini açığa vuruyor. FETÖ’cü Emre Uslu alçağı “Devlet Bahçeli geberdi” diye sevinç çığlıkları attı. PKK’lı Lezgin Botan alçağı “Sağlam bir kaynağın verdiği bilgiye göre ırkçı devşirme MHP lideri Devlet Bahçeli’nin beyin ölümü gerçekleşti. Darısı ahlaki ve vicdani ölümü gerçekleşen işgali ve savaşı savunanların başına!” diye sevinç çığlıkları attı.

         Ne idiği belirsiz Sabahattin Önkibar “Devlet Bahçeli’nin hastalığı soğuk algınlığı değil” diyerek, MHP’ye Genel Başkan ismi belirleyen fitneyi yaptı. 

         Meral Akşener’in evine kahve sohbetine gidecek kadar yakın olan ve Meral Akşener ile olan görüşmelerini yağ damlaya damlaya “Azim, kararlılık, hedefe odaklanma, şeffaflık ve halka güvenme konusunda tam bir kendine güven mevcut.” şeklinde yorumlayan Fatma Sibel Yüksek “Sabah Devlet Bahçeli’nin durumu ile ilgili yazdığım bilgiler yanlışlıkla silindi. Özetle tekrarlıyorum. Güvenilir bir MHP kaynağından aldığım bilgi: Bahçeli’nin durumu ağır. Kendisinin adına yapılan yazılı açıklamalar Şenkal Atasagun ve Hidayet Vahapoğlu tarafından kaleme alınıyor” şeklinde twit atarak hem temennilerini, hem fitnelerini ortalığa saçmıştı. Hem de bunu MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın “Liderimiz pazartesi makamında çalışmalarına başlayacak” duyurusunun olduğu gün yazmış ve düzeltme yoluna gitmediği gibi ısrarla hâlâ aynı şeyleri yazmıştı. Bu bayan, nasıl akıl sağlığı yaşıyorsa “Şenkal Atasagun, Devlet Bahçeli’nin danışmanı” diyor. Kendi ağır akıl hastalığına bakmıyor, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlığı üzerinden ahkâm kesiyor ve fitne yayıyor. Belki Meral Akşener’den “aferin” alacaktır.

         “CHP, HDP, İP, SP, FETÖ, PKK, DHKP-C” gibi bünyeler içinde bulunanların ortak düşmanlığı Devlet Bahçeli olmuştur. Liderimizin sağlığı üzerinden içeride, dışarıda hesap yapanlar… Gördüğünüz gibi lider dimdik ayakta… Şeytani hesaplarınız yine başka zamana kaldı.

    MHP lideri Devlet Bahçeli “20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar.” diyerek sizi nasıl ti’ye aldı gördünüz mü? Liderimize geçmiş olsun. Ama size de çok çok geçmiş olsun !

Mail: [email protected]
Twitter: Yildiraycicek9
Instagram: yildiraycicek1944