Doya Doya Moda'da bugün haftanın ilk günü. Yarışmacılar hafta başından puanlarını yüksek tutmaya çalışıyor. Kombinler hafta içi 5 puan üzerinden, cuma günleri ise 10 puan üzerinden değerlendiriliyor. Peki, Peki, 28 Haziran Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 28 Haziran Doya Doya Moda'ya kim veda etti?

DOYA DOYA MODA 28 HAZİRAN GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda'da gün birincisi Özde ve Gamze oldu.

Doya Doya Moda All Star gün birincisi

DOYA DOYA MODA 28 HAZİRAN PUAN DURUMU NASIL?

Özde Karacan 20 puan

Su Baher 14 puan

Emel Başkan 18 puan

Ferdanur Başaran puan

Birben Coşkun 17 puan

Rabia Ağca 18 puan

Gamze Eroğlu 20 puan

DOYA DOYA MODA BETÜL ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda ilk sezonunun şampiyonu Betül Böçkün, All Star sezonuna beklenmedik bir şekilde veda etti. Jüri üyesi Umut Eker, Betül Böçkün’ün yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. “Bir şey açıklamak zorundayım, üzülerek açıklayacağım. Bugün Betül sağlık sorunu nedeniyle aramızda değildi. Az önce aldığımız habere göre Betül artık aramızda olamayacak. Sesli bir ortamda bulunmaması kendisi için daha iyi olamayacak. “ sözleriyle Betül Böçkün’ün ayrıldığını duyurdu.

Sürpriz bir şekilde programa veda eden Betül Böçkün'ün Instagram hesabında veda postu paylaştı ve altına "Ddm evindeki son kombin olarak buda burda dursun." Notunu düştü.

BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Kuaförlük yapan ve 25 yaşında olan Betül Böçkün, aslen Bingöllü. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken başta jüri üyeleri olmak üzere ekran karşısındakiler de derinden etkilenmişti.

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Seray Sever

Umut Eker

Editör: Haber Merkezi