Doya Doya Moda All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu. Elif Nil Elden, Rümeysa'nın elenmesinin ardından Doya Doya Moda All Star'a dahil oldu. Yarışmaya yeni katıldığı için kendisi hakkında bir çok soru gündeme geldi. Elif Nil Elden, resim ve fotoğraf sanatı işi yapıyor. Sosyal medyada yayınladığı paylaşım ile de gündemlerden düşmedi. 

DOYA DOYA MODA ELİF NİL ELDEN KİMDİR?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Elif Nil Elden 1997 doğumludur. Ağrılı olan ve İstanbul’da yaşayan Elif Nil Elden, Altınbaş Üniversitesi Sanat Bölümü’nden mezun oldu. Sanat eğitimine devam etmek isteyen ve İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nde yüksek lisans yapan Elden, kendisini sanatçı olarak tanıtıyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ve farklı çalışmaları ile dikkat çeken bir isim.

Elif Nil Elden kimdir?

ELİF NİL ELDEN NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Elif Nil Elden aslen Ağrılıdır. Elif Nil Elden yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

ELİF NİL ELDEN KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Elif Nil Elden 24 yaşındadır.

Elif Nil Elden kimdir

ELİF NİL ELDEN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Elif Nil Elden 70 kilodur. 7 büyük beden kadın yarışmacısı ve 7 erkek yarışmacının yer aldığı programın yeni isimlerinden olan Elif Nil Elden 42 bedendir.

DOYA DOYA MODA ELİF NİL ELDEN BOYU KAÇ? 

TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Elif Nil Elden’in boyu 1.75 cm’dir.

DOYA DOYA MODA ELİF NİL ELDEN MESLEĞİ NE İŞ YAPIYOR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Elif Nil Elden’in mesleği sanatçıdır. Elif Nil Elden, resim ve fotoğraf sanatı işi yapıyor. 

DOYA DOYA MODA'DA ELİF NİL ERDEM NELER YAŞADI?

İkinci sezonu devam eden Doya Doya Moda'da 35. haftanın ikinci günü sona erdi. 7 iddialı yarışmacıların iş görüşmesi konseptinde hazırlanıp jüri karşısına çıktığı bölümde Elif Nil Elden, Uğurkan Erez'den aldığı yorumla güne damga vurdu.

TV8'in sevilerek izlenen ve kısa süre sonra All Star bölümleri ile yayınalanacak olan yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. İstanbul sokaklarındaki adresi Bakırköy olan yarışmacılar iş toplantısı konsepti ile jüri karşısındaydı. Birbirinden şık kombinlerle yine rekabeti bol bir güne imza atan 7 kadının kolye mücadelesi kıyasıya devam etti. Günü ikinci sırada tamamlayan Elif Nil Elden kıyafeti ve aksesuarları ile dikkat çeken isimler arasındaydı. Güzel isme Uğurkan Erez de kayıtsız kalmadı ve yorumuyla Elden'i mutlu etti.

Yarışmada babacan tavırları ile herkes tarafından benimsenen ve yarışmacıların da sevdiği Uğurkan Erez, Elif'in podyuma çıktığı andan itibaren itiraflar yağdırdı ve en sonunda 'Ne diyeyim ki... Su gibisin su diyorum' ifadelerini kullandı. Siyah elbisesinin üstüne palto tercihi yapan ve ona da eşarp detayı ekleyen Elden toplamda 18 puan aldı ve günü ikinci sırada tamamladı. Rakipleri tarafından da günün en şıkı seçilerek 500 lira ek bütçenin sahibi oldu.

Birbirinden tarz yarışmacıların kombinleri ile jüri karşısına çıktığı yarışmaya bugün katılacak olan Elif Nil'in kendine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada birbirinden çekici fotoğraflarını yayınlamakta ve takipçileriyle paylaşmaktadır. @elifnilelden adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.

Elif Nil Elden kaç yaşındaELİF NİL ELDEN SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

TV 8 ekranlarının en çok izlenen moda programlarından biri olan Doya Doya Moda programında adını duyuran isimler sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yarışmada adını duyuran isimlerden Bahar Candan’ın darp edilmesinin ardından şimdi de Elif Nil Elden sosyal medyada uğradığı tacizle gündem oldu. Doya Doya Moda programında yer alan ve adını duyuran Elif Nil Elden, sosyal medya hesabına bir kullanıcı tarafından cinsel içerikli mesajların geldiğini söyledi. Nil Elden erkek takipçilerinden sık sık bu tarz paylaşımlar aldığını ancak bir kişinin karşılık vermediği halde sürekli olarak cinsel içerikli mesajlarına maruz kaldığını açıkladı.

Kadınlar zor günlerden geçiyor Kadınların son günlerde çok zor bir dönemden geçtiğimi ve her alanda saldırıya uğradığını ifade eden Nil Elden, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ““Bizler ekran önünde olan insanlarız diye her şeyi reva görüp yazıyorlar. Bunu yazanın da annesi, kız, kardeşi veya ablası olabilir. Kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri nasıl olsa biz onlara erişemeyiz diye gayet rahat şekilde sergiliyorlar. Bugün bana yarın bir başkasına.

Bunun önüne geçilmesi gerekiyor artık. Kadın illa sokak ortasında ya da kuytu köşede fiziksel saldırı olunca adı taciz olmuyor. Siber zorbalık bu dönemin en kötü suçlarından biri ve muhakkak cezalandırılmalı. Ben sosyal medyadaki varlığımla insanları nasıl rahatsız etmiyorsam onlar da eşit şekilde bu hakkı bana tanımalı. Tacizlerin görüneninden çok görünmeyenleri de var. Sosyal medyada bunların başında geliyor. Birçok insan susuyor belki ama sustukça bunlar kendinde daha da fazla hak görüp aynı şekilde devam ediyorlar yaptıklarına” Yaptığı açıklama kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan Nil Elden birçok kullanıcı tarafından destek gördü.

Sosyal medyada kullanıcılar “taciz sadece fiziksel değil” başlığı altında Nil Elden’e destek oldu. Elden’in yaptığı çıkışın ardından sosyal medya birçok kadın kullanıcı uğradıkları cinsel içerikli mesajlara vurgu yaparak gündem yarattı. Kadınlar sosyal hayatın yanı sıra sosyal medyada da taciz ve hakarete ulaşan sözlerle karşı karşıya gelmesi sanat camiasında birçok kişi tarafından da daha önce söylenmişti. Nil Elden söz konusu paylaşımlarıyla kendisini rahatsız eden kişiye dava açacağını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi