5-8 Ekim tarihleri arasında Dünyada ikincisi, Kütahya Belediyesi organizasyonu ile ilimizde gerçekleştirilen UCLG Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu’nda oturumlar ve paneller, online ve fiziki olarak devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen birçok yabancı misafiri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, makamında ağırlıyor. Kütahya’da olmaktan mutlu olduklarını ifade eden misafirlerimize Başkan Işık, ilimizin7 bin yıllık zengin kültürel değerlerinin yanı sıra, sahip olduğu maden, jeotermal, çini ve seramik gibi birçok farklı özelliklerini konuklarına anlatıyor.

Aracı Şehirler 2. Dünya Forumuna katılım sağlayan belediye başkanları, UCLG yetkilileri, UCLG-MEWA yetkilileri ve diğer katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’da böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Işık, Avrupa Seramik Şehirler Ağı Başkanı ve İspanya Seramik Şehirler Ağı Eski Başkanı Xavier Morant, İtalya Montelupo Fiorentino Belediye Başkanı Paolo Masetti, İtalya Santo Stefano di Camastra Belediye Başkanı Francesco Re, İspanya Seramik Şehirler Ağı Direktörü ve Avrupa Seramik Şehirler Ağı Koordinatörü Oriol Calvo, Prof. Dr. Mimar Khaled Tadmori, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, UCLG-MEWA Başkanı Mohammed Saadieh, Denizli Buldan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muammer Çiçek ve Bilgi İşlem Müdürü Murat Ural, Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce başta olmak üzere birçok misafiri ağırlayarak, foruma katılımları için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi