Türkgün | Dünya | ABD Pensilvanya’da silahlı saldırı: Çocuklar ve hamile kadın hayatını kaybetti

ABD Pensilvanya’da silahlı saldırı: Çocuklar ve hamile kadın hayatını kaybetti

ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki Erie kentinde, 45 yaşındaki saldırgan ikisi çocuk, biri hamile kadın olmak üzere sekiz kişiyi öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Ölenlerin yedisinin aynı aileden olduğu açıklandı.

ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki Erie kentinde, 45 yaşındaki saldırgan ikisi çocuk, biri hamile kadın olmak üzere sekiz kişiyi öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Ölenlerin yedisinin aynı aileden olduğu açıklandı.

KAYNAK: DHA

ABD’nin Erie kentinde önceki gün meydana gelen silahlı saldırıda sekiz kişi hayatını kaybetti. Saldırganın da olayın ardından yaşamına son verdiği bildirildi.

Perry Caddesi’ndeki bir ev ve çevresinde yaşanan olayın ardından basın toplantısı düzenleyen Erie Polis Müdürü Rick Lorah, öldürülenlerin yedisinin aynı aileden, birinin ise aile dostu olduğunu söyledi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, 37 ve 51 yaşlarındaki iki kadının evin dışında saldırgan tarafından vurulduğunun tespit edildiği belirtildi.

POLİS ULAŞMADAN ÖNCE TÜM ÖLÜMLER GERÇEKLEŞTİ

Evin birinci katında bir ve beş yaşlarındaki iki çocuğun cansız bedenleri bulundu. Üst kat ile merdiven boşluğunda ise sekiz aylık hamile bir kadının da aralarında olduğu dört kişinin vurulduğu açıklandı.

Yetkililer, polis ekipleri adrese ulaşmadan önce tüm ölümlerin gerçekleştiğini kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...