Türkgün | Dünya | Bahreyn’de İran İHA’sı faciası: Yaralı sayısı 32’ye çıktı!

Bahreyn’de İran İHA’sı faciası: Yaralı sayısı 32’ye çıktı!

Bahreyn, İran tarafından düzenlenen İHA saldırısında yaralananların sayısının 4’ü ağır olmak üzere 32’ye yükseldiğini açıkladı.

Bahreyn, İran tarafından düzenlenen İHA saldırısında yaralananların sayısının 4’ü ağır olmak üzere 32’ye yükseldiğini açıkladı.

KAYNAK: AA

Bahreyn’de İran’ın düzenlediği insansız hava aracı (İHA) saldırısında yaralananların sayısının arttığı bildirildi.

Bahreyn Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İran’ın Sitre sahil kentine düzenlediği İHA’lı saldırıda yaralananların sayısının yükseldiği belirtildi.

Yaralı sayısı 32’ye yükseldi

Açıklamada saldırıda yaralananların sayısının 4’ü ağır olmak üzere 32’ye ulaştığı aktarıldı.

Bahreyn İçişleri Bakanlığı ise daha önce yaptığı açıklamada, Sitre’ye düzenlenen İHA’lı saldırıda biri ağır olmak üzere bazı vatandaşların yaralandığını ve çok sayıda evin zarar gördüğünü duyurmuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...